BRIDGEN

Beste Clubleden,

Op woensdag en donderdag starten we met onze wekelijkse bridgedrives in het clublokaal.

Woensdagmiddag beginnen we met spelen om 14:00 uur. Wilt u aanwezig zijn om 13:45 uur. Donderdagavond beginnen we om 19:30 uur. Wilt u aanwezig zijn om 19:15 uur.

Er bestaan vele leuke en gezellige kaartspelen. Maar vraag de mening van een bridgespeler en hij/zij zal zeggen dat bridge toch het meest interessante kaartspel is dat er bestaat. Elk nieuw spel moet weer helemaal doorgrond worden en er zal dikwijls door verschillende spelers anders geboden en gespeeld worden. Het komt erop aan de beste bieding te vinden en dan nog je contact maken en liefst nog extra slagen scoren.

Maar dat doe je niet alleen. Je speelt met een 'liefst' vaste partner, waarmee je probeert een brug (bridge) te maken, via afspraken en conventies. Zodoende kom je samen tot de beste bieding. Het is zeker geen simpel spel, maar wie van jullie gaat er nu een flinke uitdaging uit de weg?

Wij hopen onze vaste spelers weer allen te mogen verwelkomen. Ook nieuwkomers zijn altijd welkom, mits zij lid zijn of te worden van onze club. De beginners kunnen weer bridgeles komen volgen. Hierover zal onze leraar nog meer uitleg verschaffen in een apart bericht en zeker ook via deze website.

groeten van de bridge promotor.