COMMISSIE REIZEN

Beste clubleden/compañeros de viaje,

Wat hebben we afgelopen clubseizoen 2019/2020 weer een prachtige lange en korte reizen gemaakt. Een kort overzicht van wat wij tussen September 2019 en Mei 2020 allemaal hebben gedaan:

PORTUGAL

Van 6 t/m 12 oktober hebben we onze eerste grote reis van het seizoen gehad naar Portugal.

We hebben geslapen in Fatima van waaruit we o.a. Lissabon, Porto, Coimbra, Batalha, Nazaré en nog veel meer bezochten. Een inspannende maar prachtige reis!

CARTAGENA

Op dinsdag 12 November bracht de bus ons naar Cartagena met haar prachtige Romeinse theater, imposante gebouwen, mooie binnenstad en haven. Maar eerst hebben we de Licor 43 fabriek bezocht om te kijken en te proeven

Jijona


Op dinsdag 10 december een 'kerst' reisje naar Jijona

waar we o.a. de turròn productie hebben gezien en.... Natuurlijk ook gekocht! Daarna zijn we via een prachtige route naar Alcoy gereden voor een speciale voorstelling van de Tirisiti de Alcoy, iets wat alleen maar te zien is in december.

In de maand Januari 2020 hebben we ons even rustig gehouden zodat iedereen even kon wennen aan het nieuwe jaar 2020, maar daarna was het weer volle kracht vooruit.

MURCIA

In Februari 2020 begon de reispret weer met op maandag de 17e een reis naar Murcia met haar prachtige binnenstad en vele kerken. Nadat we heerlijk hebben geluncht bezochten we het Fuensanta klooster net buiten de stad waar je een prachtig uitzicht hebt over de hele stad Murcia.

De PlanningVan 16 t/m 21 of 22 Maart 2020 zouden we een meerdaagse reis maken die deze keer naar Madrid/Ávila/Segovia/Salamanca/Toledo zou gaan. Helaas is deze reis niet door kunnen gaan vanwege het Corona virus en de Lock down. MAAR....... Deze reis staat op het programma voor het volgend reisseizoen!!!
De laatste dagreis van het seizoen stond gepland op Zaterdag 18 April 2020 om naar het mooie Gandia te gaan waar we het klooster van San Jeroni, het Doge paleis en de prachtige stranden zouden bezoeken.
Deze reis staat ook in 'de wacht' tot volgend reisseizoen.
Natuurlijk zal er meer op het programma voor het volgend clubseizoen 2020/2021 staan, daar zijn wij nu alweer druk mee bezig, ervan uitgaand dat we na September weer gewoon mogen reizen!
Zodra er meer bekend is over welke reizen, dag trips of meerdaags, laten wij jullie dat vanzelfsprekend weten.
Houdt de website en je mail in de gaten.
Wij wensen jullie een mooie maar vooral ook gezonde zomer en zien jullie weer in September/Oktober.


De oudere berichten van de commissie reizen vindt u in het archief