COMPUTEREN MET DIRKJE

Beste Clubleden,

De zomer is alweer bijna voorbij en het nieuwe winterseizoen gaat beginnen. Net als in het vorige jaar zal er ook dit seizoen weer een aantal lessen computeren en meer worden gegeven. In oktober 2019 gaan we weer beginnen. Ook dit seizoen zal het worden gehouden op de woensdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur. 

Met er tussen een pauze van ongeveer een minuut of 20. Datums welke ik deze lessen ga geven staan hieronder vermeld.r invullen...

Wat zijn de plannen

Half oktober 2019 starten we met een cursus over het gebruik van computer en laptop. Deze lessen of hoe je dit ook zou willen noemen worden gegeven in het clubgebouw en er zijn ongeveer 20 lessen op de woensdagmorgen vanaf 10:00 - 12:30. Helaas voor de gebruikers van Tablets en Smart Telefoon, dit jaar wordt daar weinig aandacht aangegeven. Misschien dat dit zijdelings aan de beurt komt, maar hoofdzakelijk richten de lessen zich op het gebruik van computers en laptops.

De eerste kennismaking dag gaan we ons aan elkaar voorstellen. Ook maken we duidelijk wat we in de komende lessen zullen gaan behandelen en wat u allemaal zou willen leren begrijpen. Op deze dag zal er ook worden uitgelegd hoe u de website van de Nederlandstalige club kunt gebruiken en wat er allemaal op is te vinden. Ook laat ik u de Facebookpagina van de club zien. Hierdoor wordt het gebruik van de website een stuk leuker voor u.

Per week zal ik u melden waar we het de volgende keer over gaan hebben. U kunt er nu al vast rekening mee houden dat deze bijeenkomsten niet PASSIEF maar juist ACTIEF zijn.

U doet er allen aan mee en dan kunnen we daar allemaal van leren. De een weet dit en de andere weet dat. 

Belangrijke onderwerpen in de lessen zijn: Veiligheid, werken met Clouds, E-mail en Google Apps

Onthoudt dit!! ''Geen enkele vraag is een DOMME vraag, dus stel je vragen."

Veel computerplezier, uw promotor Dirkje Sol.