Dansles

PROMOTOR

Erich Artz

erich.artz@hotmail.com

Beste clubleden,

Mag ik mij even voorstellen als promotor van de danslessen.
Mijn naam is Erich Artz, in april 2014 ben ik alleen met een camper naar Spanje vertrokken. Op 26 december 2014 ben ik full resident in Spanje geworden.
Mijn geboorteland is Indonesie / Java . Geboren op 15 july 1949 in Salatiga. In 1953 zijn wij naar Nederland gerepatrieerd..

Op mijn 14e levensjaar begon ik met dansen op de dansschool Jansen in Zuilen / Utrecht. Na 1 jaar overgestapt naar Dansschool Marcel de Rijk in Utrecht. Daar deed ik o.a. mee met de regio dans kampioenschappen samen met de dochter van Marcel de Rijk. Deze danslessen stopte op mijn 19e levensjaar. 

De Kon.Landmacht, verbindingsdienst, trok mij aan. Dit heb ik tot mijn 54e levensjaar (2003) gedaan. In de pre-pensioen tijd, tot mijn 65e levensjaar, ben ik met veel plezier nog 4 jaren gaan werken voor gehandicapte kinderen. Hierna nog als taxi chauffeur en als buschauffeur.
In 1976 ben ik het dansen weer gaan oppakken in Wageningen op de Dansschool Anita Arntz tot 1999. Van brons tot en met de topklasse. Tussendoor als hulp dansinstructeur gefungeerd.. Van 1993 tot en met 1999 danslessen gegeven aan de Officieren van de Verbindingsdienst in Ede.

Ik ben vader van 2 kinderen, een dochter en een zoon en 4 kleinkinderen. (jongens)
Ik woon nu in Cala Benidorm. Door mijn Goede vriendin Carla Le Noble werd ik lid van de club NVVC in Calpe. Na een paar keer gedanst te hebben in de club, hoorde ik dat er genoeg interesse zou zijn voor stijldansen. Na wikken en wegen heb ik dat opgepakt en is Carla mijn danspartner geworden. De groep bestaat nu uit 13 koppels. 

Ze hebben het naar hun zin, waardoor ik een idee heb om op 30 maart een Paasbal te organiseren.
 De lessen lopen tot 28 mei 2024.

Na de zomerstop willen wij in September verder gaan met deze groep. Indien er genoeg leden zijn die ook graag de danslessen willen volgen, starten wij met een 2e groep (Beginners en gevorderden).
In Augustus zal ik dit mededelen in het clubblad.
Erich Artz