Fotograferen voor iedereen

Beste Clubleden,

De zomer is alweer bijna voorbij en het nieuwe winterseizoen gaat beginnen.  Dit seizoen staat er onder andere een cursus 'fotografie voor iedereen' op de planning. De cursisten krijgen elke week een foto opdracht.

We komen bij elkaar op de woensdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur. 


De cursus fotografie die in november van start gaat is echt bedoeld voor iedereen. Dat betekent dat het niet nodig is om een digitale spiegelreflex camera in je bezit te hebben of aan te schaffen.
In deze cursus concentreren we ons vooral op compositie, beeld, onderwerpen die we kunnen fotograferen, de beste uitsnede en nog veel meer.
Er hoort ook huiswerk bij! Wat we leren wordt meteen in de praktijk gebracht. Het gemaakte huiswerk wordt in de les uitgebreid besproken.
Wat heb je nodig voor deze cursus?
Uiteraard een camera. Het maakt niet uit welke camera. Een aantal tips kun je zelfs met de camera van je telefoon goed toepassen.
Omdat we de gemaakte foto's in de les gaan bespreken is het handig als je deze naar mij kunt mailen. Een computer is dus wel handig. Je kunt de foto's ook op een usb stick zetten.
Een fotobewerkingsprogramma op de computer helpt je om de foto's nóg mooier te maken. Dit kan een betaalde versie zijn of een gratis download van internet. Mocht je een programma willen aanschaffen dan is Photoshop Elements een goede en betaalbare optie.
De cursus gaat door met een minimum van 10 aanmeldingen.

We gaan er iets moois van maken!

Uw promotor Dirkje Sol.