GOLF

Golf is een hele leuke sport, vooral vanwege de gezonde beweging in de buitenlucht. Bovendien bevind je je over het algemeen in een aangename, goed onderhouden, natuurlijk omgeving.

Golfen in Spanje is met name buiten de zomer een perfecte bezigheid, vanwege het aangename klimaat, met zeker ten opzichte van Nederland, in de winter relatief weinig neerslag.

Al een aantal jaren ben ik promotor van de golf activiteit op de Nederlandstalige Club Calpe. In principe wordt er iedere week door ons gespeeld op de 9 holes par-3 baan Las Rejas in Benidorm, een erg leuke baan voor golfers van elk niveau.

In tegenstelling tot banen in Nederland, kan hier ook gespeeld worden door mensen die beginnend golfer zijn. Er wordt hier niet gevraagd naar een golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie.

Wij hebben regelmatig mensen kennis laten maken met de golfsport en de meesten waren na de kennismaking zo enthousiast dat zij meteen stokken hebben aangeschaft om vervolgens bij een plaatselijke golf-pro lessen te gaan volgen.

Wij stimuleren de mensen om onderling af te spreken om een grote baan te gaan spelen. Om dit met een grotere groep te doen is wat moeilijk omdat het niveau verschil daarvoor vaak te groot is. Wij beschikken over de nodige informatie over de banen in de omgeving en de mogelijkheden om tickets tegen gereduceerd tarief te verkrijgen.

Voor eventuele nieuwe aanmeldingen en overige informatie, kunt u contact opnemen via telefoonnummer +34 634 337 106 of per email gmsluimer@hotmail.com