Happy Friday en Super Sunday

Happy Friday,

Happy Friday is een gezellig samenzijn in onze club met een drankje en een hapje  voor alle leden op de elke vrijdag van de maand het hele jaar door. Vaak hebben we op HF een lekkere special uit de keuken of achter de bar.  

Nieuwe leden worden verwelkomd door  de gastvrouwen of gastheren die dan aanwezig zijn. De bedoeling van de HF is elkaar beter te leren kennen door gezellig samen zijn.  

Kom gerust eens kijken, op de HF´s is iedereen is welkom.


Super Sunday

Regelmatig iedere maand is er een bijeenkomst van de leden in het clublokaal. Dit gaat zoals altijd gepaard met een hapje en een drankje. De bedoeling hiervan is ook elkaar beter te leren kennen. We gaan van elke eerste zondag een aantrekkelijke middag maken waar we onder meer een Zeeuwse mosselnamiddag organiseren, een quiznamiddag, een verkoopnamiddag van onze schilder-en hobbyclub ect. Deze evenementen zullen we op tijd laten weten via onze website. Wanneer jullie leuke ideeën hebben voor onze zondag, aarzel niet ons te contacteren. U kunt hiervoor contact opnemen met de Coördinator Evenementen Marie-Rose tel: +34 606 110 397 of maak gebruik van het contactformulier op de website onder vermelding van "Super Sunday".

Groetjes, Marie-Rose