Gerbuik van de website

Kleine handleiding

Wanneer u van deze website gebruikt maakt dan is dit een kleine handleiding om u op weg te helpen. Boven in het venster ziet u een keuzebalk, u gaat met uw muis op een van de menukeuzes staan en klikt deze aan, u wordt doorgestuurd naar de pagina van uw keuze.

Onder de verschillende menuopties komt een uitklapmenu met daarin verschillende nieuwe mogelijkheden, ziet u een >, dan betekent dit, er zijn nog meer keuzes . Klik op de > en de overige keuzes worden getoond. Maak u uw keuze.

Scroll naar beneden om alles te kunnen lezen, wilt u terug naar het keuzemenu klik dan op de pijl naar boven, rechtsonder in het scherm. Ziet u op een pagina een link staan, klik er op en u wordt doorgestuurd. Zo gemakkelijk is het. 

In het ledengedeelte kunt u alles vinden over het lidmaatschap. Lid worden, wijzigen, opzeggen, een account aanmaken om in te kunnen loggen op de pagina's die uitsluitend voor geregistreerde leden zijn bestemd. In het ledengedeelte staat een uitgebreide beschrijving. Lees deze zorgvuldig door.

De rubriek NIEUW(S) wordt regelmatig gewijzigd met nieuws en nieuwtjes, de overige rubrieken zijn over het algemeen statisch en worden bij hoge uitzondering aangepast.

Er is geprobeerd de website zo te bouwen dat deze goed te bekijken is op pc, laptop, tablet, Macbook, Chromebook, smart-telefoon, en mobile-telefoons van diverse formaten. Helaas is het niet mogelijk om voor elke merk en/of afmeting een aangepaste website te maken. Op tablets en smart-telefoons is de website het beste te bekijken in landscape mode.

Toch hopen wij de meeste van u wel alles kan bekijken, veel leesplezier.