KLAVERJASSEN

Klaverjassen op z'n Amsterdams / Utrechts

Wekelijks klaverjassen wij op dinsdagavond om 19.30 uur,en we spelen op z'n Amsterdams.

Indien U dit spel beheerst,dan zouden wij het zeer op prijs stellen als U met ons mee zou komen kaarten. De inleg hiervoor is € 1,00 en daar worden prijzen voor gekocht.

Tussen de de speelronden is er tijd voor de rokers om buiten hun genot te gebruiken,om dan weer aan het volgende spel te beginnen. Als je graag klaverjast,dan is het wekelijks weer een genot om mee te doen,in een club sfeer met ongeveer 40 mede leden.

We willen om 19.30 uur gaan beginnen om ook op tijd klaar te zijn en de rokers hun pafje na een speel ronde te gunnen. Ook willen we voor prijsjes zorgen en dat is voor iedere speeltafel één prijs, maar ook zal er een poedelprijs zijn. 

Henk Beije
Henk Beije
Bart Boumans
Bart Boumans

De leiding zal bestaan uit Henk Beije en Bart Boumans Zij zijn een ervaren koppel die dit al meerdere jaren hebben gedaan.

De Bar

Svetlana Vroegop
Svetlana Vroegop
Robert Vroegop
Robert Vroegop

De bar zal door Svetlana en Robert Vroegop worden behartigd en dat is al een vertrouwd stel achter de bar.

Ook wij zullen proberen om het zo goed mogelijk te doen. De tijd zal dat leren of het gelukt is. Bent u lid van onze club en kunt u Amsterdams klaverjassen, kom dan op dinsdagavond met ons mee kaarten en beleef hele fijne avonden in het seizoen 2018 - 2019 in Calpe.

Namens de leiding wensen wij u veel kaart plezier!