Activiteiten Coördinator Kees den Exter

15-12-2018 17:55

Wie is Kees den Exter.

Zeventig jaar geleden is hij in Geertruidenberg geboren, maar even later verhuisd naar Breskens en daar heeft hij het grootste deel van zijn jeugd doorgebracht. Hij is gehuwd in 1969 en samen hebben ze 2 dochters.
Na een aantal rondzwervingen met hun camper deden ze ook Calpe aan en dat was hun zo goed bevallen dat ze zich nu voor een groot deel van het jaar gevestigd hebben in Calpe.  

In september 2016 zijn ze lid geworden van de Nederlandstalige club en sinds oktober 2017 is hij Promotor Bowling als opvolger van Michel Dehouck. Met bowling is hij heel actief bezig en inmiddels zijn er 2 keer per maand bowlingactiviteiten. 

Als hij wordt benoemd zal hij zijn functie als bowlingpromotor niet meer gaan uitoefenen, maar hij heeft al een opvolger gevonden; Chrisje Laeremans wil dan graag het stokje overnemen.

Vooruitlopend op zijn benoeming is hij al vast in de sleuteladministratie gedoken. Door de vele mutaties is hierin een dusdanige vervuiling ontstaan dat een nieuwe opzet gerechtvaardigd was.

Met grote voortvarendheid heeft hij deze enorme klus op zich genomen. Ook de veiligheid van de leden bij activiteiten en bijeenkomsten in het clubgebouw staan bij hem hoog in het vaandel en heeft bij hem hoge prioriteit. 

Diverse nieuwe activiteiten zijn al bij hem in ontwikkeling en worden verder door hem uitgewerkt, maar daar laat hij nog niet veel over los. Begrijpelijk overigens.
Ik denk dat we in Kees den Exter een gedreven en zeer actieve bestuurder treffen, waar we als leden nog veel van zullen horen en hij ziet zijn benoeming met vertrouwen tegemoet.