Afscheid van Magda de Bruyn

15-04-2019

Na een verblijf van meer dan 23 (drie-en-twintig!!) jaren aan de Costa Blanca, heeft Magda na vele overwegingen, besloten om Calpe te verlaten en terug te gaan naar Nederland, om precies te zijn naar Voorburg, vlakbij Den Haag.

Gedurende die vele jaren was Magda een begrip in de Nederlandstalige club. Zij nam deel aan meerdere activiteiten, zoals wandelen en petanque. Zij was ook de promotor van de "Indische Maaltijd", een evenement die uitgroeide van een maaltijd voor circa 25 man tot 2 sessies van ieder circa 60 eters. 

Verder was zij bekend om haar "huisgemaakte" sambal, die bij meerdere BBQ's de smaak van het eten op een "pittiger" niveau bracht. Bij specifieke gelegenheden, verkleedde zij zich als (Playboy) Bunny, wat voor veel hilariteit zorgde.

Op de "Happy Friday" van 12 april 2019, werd zij officieel uitgezwaaid. Zelfs voor deze gelegenheid maakte Magda een paar heerlijke, typische Indische snacks (voor circa 70 man!!).

Lothar sprak haar op originele wijze toe, met verwijzingen naar haar actieve clubleven.

Magda, je was een fijn en actief lid van onze club. We vinden het jammer dat je ons gaat verlaten, maar hebben begrip voor je besluit. Dank voor al je inzet.

We wensen je nog heel veel fijne jaren toe, in Voorburg, met je kinderen. Weet wel, je bent altijd welkom in de club, als je eens naar Calpe afzakt.

Don Fredrikz.

Het afscheid van een trouw lid.

Na 23 jaar in Calpe, terug naar Nederland.