Agenda en Evenementen staan allemaal in de kalender

12-11-2018

Beste clubgenoten,

Zoals u merkt, we zitten niet stil. Regelmatig zullen we u op de hoogte houden wanneer er weer een aanpassing op de website plaatsvindt. Zo gaan we stapje voor stapje vooruit om het u steeds gemakkelijker te maken.

Nu was u zo gewend aan de INFO en daar kon u in vinden wat er zoal de hele week voor activiteiten zijn. In de rubriek "Voor uw agenda" werd per maand aangegeven wat de verschillende evenementen per maand waren. U was er zo aangewend en veranderingen zijn moeilijker te aanvaarden dan we hadden verwacht en dus proberen we de agenda op de website terug te brengen, alleen in een iets andere vorm maar toch wel heel gemakkelijk.

De complete agenda voor het hele seizoen staat nu op de website en kunt u zien wanneer, hoe laat en waar een activiteit plaatsvindt. De evenementen die apart worden georganiseerd ziet u ook meteen staan. 

Waar kan je de agenda vinden?

De agenda staat onder het kopje activiteiten.

Klik op Agenda evenement/activiteit en de gehele agenda wordt getoond

Zoals u kunt zien staan nu alle activiteiten in de agenda. Bovenaan de agendabalk links staat de maand waarin we leven. Met de pijl naar links en rechts kunt u door de agenda bladeren naar de vorige of volgende maand. Aan de rechterkant van de balk ziet u staan: print, week, maand en agenda.

Wanneer u op print druk kunt u de maand welke u zichtbaar heeft afdrukken.

Het scherm wat nu verschijnt geeft u de mogelijkheid om de agenda af te drukken of op te slaan als een pdf document. U heeft hier ook nog de mogelijkheid om het afdrukbereik te wijzigen.

Speel hiermee om te zien wat de mogelijkheden zijn. Standaard staat de agenda in een maand- overzicht. U kunt er ook voor kiezen om de gegevens per week te bekijken.

Wat ook een handig overzicht geeft is dat u de kalender in agenda weergave op uw scherm zet. Zo kunt u alle activiteiten en evenementen per dag bekijken.

Met deze toevoeging hopen we het u nog makkelijker te maken om de activiteiten op de website te kunnen vinden.

Veel succes ermee. Heeft u onverhoopt nog vragen dan verzoeken we u uw vraag te stellen door gebruik te maken van het contactformulier welke u op de website onder het kopje contact kunt vinden. Vermeld er even bij waar uw vraag over gaat.

Vriendelijke groet, Robert Vroegop.