Computeren en meer seizoen 2019 - 2020

01-08-2019

Beste Clubleden, 

Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

Het jaar is alweer bijna voorbij en het nieuwe winterseizoen gaat beginnen. Net als in het vorige jaar zal er ook dit seizoen weer een aantal lessen computeren en meer worden gegeven. In oktober 2019 gaan we weer beginnen. Ook dit seizoen zal het worden gehouden op de woensdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur. Met er tussen een pauze van ongeveer een minuut of 20. Datums wanneer deze lessen worden geven staan hieronder vermeld, noteer deze in uw agenda.

                      Datums van de lessen

oktober 2019

november 2019

december 2019

januari 2020

februari 2020

maart 2020

16

06

04

08

05

04

23

13

11

15

12

11

30

20

18

22

19

18

X

27

X

29

26

25

Digitale snelweg. 

In deze tegenwoordige tijd is de digitale snelweg niet meer weg te denken. De meeste mensen, jong en oud, bezitten wel een computer, laptop, tablet, of een smart telefoon. 

We kunnen er niet meer van buiten. Waar je ook kijkt om je heen, bijna iedereen heeft wel zo'n apparaat. Kon u het zich indenken dat u zo'n 40 jaar geleden een computer thuis had staan, misschien wist u nog niet eens van het bestaan af. Heden ten dage kunnen we niet meer zonder. 

Omdat er zo een verscheidenheid aan hardware en software is zullen velen de bomen door het bos niet meer zien en weten dan ook niet, en dat is logisch, hoe met al deze producten om te moeten gaan. Maar er is licht in de tunnel, vanaf half oktober 2019 gaan we weer beginnen om een en ander te verduidelijken.

Wat zijn de plannen?

Wat zijn de plannen? Half oktober 2019 starten we met een cursus over het gebruik van computer en laptop. Deze lessen of hoe je dit ook zou willen noemen worden gegeven in het clubgebouw en er zijn ongeveer 20 lessen op de woensdagmorgen vanaf 10:00 - 12:30. 

Helaas voor de gebruikers van Tablets en Smart Telefoon, dit jaar wordt daar weinig aandacht aangegeven. Misschien dat dit zijdelings aan de beurt komt, maar hoofdzakelijk richten de lessen zich op het gebruik van computers en laptops. 

De eerste kennismakingsdag gaan we ons aan elkaar voorstellen. Ook maken we duidelijk wat we in de komende lessen zullen gaan behandelen en wat u allemaal zou willen leren begrijpen. Op deze dag zal er Computeren en meer seizoen 2019 -2020 ook worden uitgelegd hoe u de website van de Nederlandstalige club kunt gebruiken en wat er allemaal op is te vinden. Ook laat ik u de Facebookpagina van de club zien. Hierdoor wordt het gebruik van de website een stuk leuker voor u. 

Per week zal ik u melden waar we het de volgende keer over gaan hebben. U kunt er nu al vast rekening mee houden dat deze bijeenkomsten niet PASSIEF maar juist ACTIEF zijn. U doet er allen aan mee en dan kunnen we daar allemaal van leren. De een weet dit en de andere weet dat. Belangrijke onderwerpen in de lessen zijn: Veiligheid, werken met Clouds, E-mail en Google Apps 

Onthoudt dit!! Geen enkele vraag is een DOMME vraag, dus stel je vragen. 

Meldt u aan door het invullen van onderstaan aanmeldformulier, u wordt op een lijst geplaatst en tegen de tijd dat we gaan beginnen krijgt u nog een herinnering. Het maximaal aantal personen bedraagt 40

Tot ziens in oktober, Robert Vroegop

Online aanmelden

Vul onderstaand formulier volledig in. Indien niet van toepassing laat u deze velden dan leeg a.u.b. Alle velden met een *zijn verplicht. Verstuur het formulier door op de knop verzenden te klikken. 

Google Icons

printen