Cursus Fotografie voor Iedereen!

14-08-2020

De zomer is in volle gang maar bij de club zijn we al druk bezig met het programma voor 2020/2021. Nieuw dit seizoen is een cursus 'fotografie voor iedereen'.  Een cursus  vol praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Door wie

Eerst maar even voorstellen. Mijn naam is Dirkje Sol en ergens in het begin van mijn twintiger jaren ben ik gegrepen door fotografie. Met tussenpozen, die bestonden uit kinderen, werk, en andere beslommeringen, heb ik veel gefotografeerd. Tegenwoordig ben ik werkzaam als interieur stylist en verkoopstyling voor woningen. Mijn fotografiepassie kan ik nu mooi gebruiken voor onder andere interieurfotografie. En uiteraard voor de cursus! Fijn om het te delen met anderen die wellicht net zo gegrepen worden door de fotografie als ik! Wie weet houdt een aantal van jullie er een prachtige hobby aan over. Wil je iets van mijn 'werk' zien? Kijk dan eens op mijn facebookpagina: dirkjesolfotografie.

Voor wie


De cursus fotografie die in oktober van start gaat is echt bedoeld voor iedereen. Dat betekent dat het niet nodig is om een digitale spiegelreflex camera in je bezit te hebben of aan te schaffen. Je gaat fotograferen met wat je al hebt. Een compactcamera of zelfs je telefoon is al voldoende.


In deze cursus concentreren we ons vooral op compositie, beeld, de beste uitsnede, licht en nog veel meer.

Maar we gaan ook verschillende onderwerpen verder bekijken. Denk dan bijvoorbeeld aan het fotograferen van dieren, landschappen, portret, details, macrofotografie, architectuur, lifestyle enzovoort.

Je krijgt elke week een (foto) opdracht zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. De foto's worden in de les uitgebreid besproken.

We komen bij elkaar op de woensdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur.

De cursus gaat door bij een minimum van 10 aanmeldingen.

Meedoen? Klik dan op onderstaande link om je aan te melden.