Darten "On Hold"

21-02-2019

Beste leden,

Als je tot 3 keer toe achter elkaar alleen een beetje pijltjes staat te werpen en om 3 uur maar weer de deuren sluit, dan krijg je Darten "On Hold".

Tot nu toe is er, op een enkele uitzondering na, erg weinig belangstelling geweest voor het darten. Heel jammer natuurlijk, want het is en blijft een leuk spel. Maar ja, als je steeds alleen staat te gooien, dan is de lol er gauw af.

Je vraagt je natuurlijk af waar ligt dat aan; momenteel is het buiten lekker weer en darten is binnen, of is er te weinig ruchtbaarheid aan gegeven, of zijn er al teveel activiteiten, of is het spelletje toch niet leuk genoeg? Bedenk het maar, ik weet het niet.

Het kan natuurlijk ook zijn, dat het seizoen verkeerd gekozen is, en dat men liever vanaf oktober wanneer het activiteitenseizoen weer ingaat richting de winter wil spelen. Dat kan ook, maar dan heb ik een probleem als promotor; ik ben slechts de eerste drie maanden van het nieuwe jaar hier. Dus bij deze roep ik een enthousiasteling op, die promotor wil zijn vanaf het begin van het activiteitenseizoen. Inlichtingen kunt u natuurlijk bij mij krijgen.

Als er toch leden zijn die graag de komende periode op maandag willen darten, dan kunt u mij gerust bellen of appen en maken we er een gezellige middag van.

Met vriendelijke groet,

Wander Bod +31-612891901