De commissie reizen stelt zich voor.

15-12-2018 18:01

Beste clubleden,
Nu de tijd is gerijpt, zullen we ons eens aan u voorstellen. Wij zijn met 2 personen: Sjef Frissen en Heleen Van der Meer . Samen vormen wij de Commissie reizen.

Sjef Frissen
Sjef Frissen

Hallo, ik ben Sjef Frissen, geboren in het mooie Zuid-Limburg, gemeente Berg en Terblijt. Sinds wij met ons gezin in 1993 op doorreis waren naar Portugal raakten we gecharmeerd van de plaats Calpe. In 1994 zijn we terug gegaan en hebben we een appartement gekocht vlakbij de Club. 

We brachten daar onze vakanties en vrije dagen door. Met het uitzicht op ons pensioen in 2007 hebben wij in 2003 een huis in Gran Sol gekocht. Sindsdien verblijven wij een groot deel van het jaar in Spanje en in de zomermaanden genieten onze kinderen en kleinkinderen van ons huis. 

We hebben met ons drietjes (de commissie) al leuke ideeën in petto. Dus volg ons maar op site van de Club.

Groetjes Sjef.

Heleen van der Meer-Lolkema
Heleen van der Meer-Lolkema

Hola, ik zal me even voorstellen.
Ik ben Heleen van der Meer-Lolkema, getrouwd met Jan en wij wonen sinds vorig jaar Oktober in Moraira. 

Jan ging met pensioen en dat vond ik een goede reden om ook te stoppen met werken. De laatste 27 jaar ben ik werkzaam geweest bij Cargill, een Amerikaans bedrijf dat zich vooral met voedsel bezig houdt. 

De helft van de tijd werkte ik als receptionist, de andere helft als secretaris van de Ondernemingsraad. 

Mijn hobbies zijn lezen (veel lezen), reizen en werken met Tiffany glas.
Ik hoop dat Svetlana, Sjef en ik jullie de komende jaren op mooie reizen kunnen meenemen.

Doel van de Commissie reizen:

Ons doel als reiscommissie is wat leuke en interessante reizen te organiseren, voor een betaalbare prijs voor iedereen en om Spanje beter te leren kennen. 

In het begin van onze "carrière" gaan we voor de eerste reis naar Noord-Spanje. (Asturias, Cantabria en Picos de Europa). Gelukkig zijn er veel mensen die mee willen, dus de bus zit vol, wij zullen onze eerste reis goed voorbereiden. 

We willen in december en in februari een dagtrip organiseren en voor maart 2019 maken wij plannen voor een 3-4 daagse reis.

We hopen dat samen met jullie hulp en enthousiasme de leukste en onvergetelijke reizen worden gemaakt. Kijk regelmatig naar de website om de nieuwe aanbiedingen voor de reizen niet te missen! 

Uw reiscommissie.