Zomerprogramma 2019

06-07-2019

Het zomerprogramma met Gerrie en Ger Walman.

Hieronder het programma:

Woensdag 10 juli, wandeling door Parcent onder leiding van Svetlana. Verzamelen om 10:00 uur in Parcent. Svetlana heeft een verrassing in petto en aan het einde van de wandeling gaan we heerlijk eten in de cooperativa Agricola "El Progrés" in Parcent.

Donderdag 18 juli, wandeling door Benissa onder professionele leiding van Ger Walman. Verzamelen om 09:30 in het clublokaal.

Tijdens de rondleiding vertelt Ger u de geschiedenis van Benissa vroeger en nu en het unieke van de "Catedral de la Marina". Na de rondleiding kunnen we een lunch gebruiken (niet verplicht) in een restaurant in Benissa. Wilt u meegaan, stuur een e-mail aan: ger.walman@gmail.com

Woensdag 24 juli, dagexcursie naar de Cueves de San José met treinrit in Vall 'd Uixo vertrek 07:30 uur.

Vrijdag 2 augustus, Zomerinloop gewoon weer om 16.30. Om de inloop wat op te vrolijken willen wij ijs serveren dit om de warmte van augustus wat draagbaar te maken. De bedoeling is dat u zelf uw ijsje samenstelt. Een soort van ijsbuffetje.

In deze zomerinloop kijken we weer even terug en weer even vooruit in het zomerprogramma. In de zomer-inloop kan ik ook de datums noemen van wandelingen door het oude Calp, of een wandeling met uitleg door Benidorm, Rincon le Loix, waarin u een andere kijk beleeft op Benidorm.

Voor vragen kunt u ons altijd benaderen. Tel: +34 - 606 663 523. 

Gerrie en Ger.