Een geweldige Koningsdag

28-04-2019

Koningsdag 2019 was een geslaagd feestje, dankzij de vele werkzaamheden van alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen. De organisatie van de evenement heeft hun uiterste best gedaan om alles tot in de puntjes te regelen. Het rad van avontuur werd vervangen door de tombola maar dat kon de pret zeker niet drukken.

Dit jaar was de bekende haringkar afwezig, maar de organisator heeft dit heel mooi opgelost; dan maak je gewoon je eigen haringkar. Buiten voor de deur stond dan ook een prachtige en professioneel ingerichte haringstal. Roger en Svetlana zorgden voor de verkoop van de haringen, palingen en de broodjes met al dit lekkers.

Alle haringen en andere vis is totaal uitverkocht. Prima geregeld dus, er was van te voren een bonnensysteem bedacht en hiermee kon men zijn visje ophalen bij de haringstal. Daar hoefde je dus niet lang te wachten. Het liep geweldig. Svetlana en Roger waren een goed koppel, dat kan je ook wel zien op de foto.

Het clubgebouw was prachtig versierd met slingers, vlaggetjes, kabouters en nog veel meer leuke dingen. Toch nog wel even een extra complimentje aan de hobby- haak en breiclub. Deze dames hebben keihard gewerkt om ook deze Koningsdag tot een succes te maken.

Er waren vele gulle gevers die er voor hebben gezorgd dat de prijzentafel goed gevuld was met leuke prijzen. We hebben goede sponsors.

Het was een gezellige drukte, Lothar en Marjo hebben het weer behoorlijk druk gehad met de verkoop van drankjes, maar alles verliep prima, ze konden nog steeds lachen.

Toen was het dan zo ver, nadat iedereen hun loten hadden gekocht ging de tombola van start. Marie-Rose en Robert  begonnen met het trekken van de lootjes en de prijzen uit te delen. Op de foto's kunt u nog eens zien welke mooie prijzen er werden gewonnen.

Tussen de prijsuitreikingen door vertelde Robert wat moppen om de sfeer er goed in te houden. Er werd dan ook wat afgelachen. Na een uurtje tombola zat het er weer op. Alle prijzen hadden hun bestemming gevonden en hiermee was het feest dan ook afgelopen. Na de organisatie te hebben bedankt ging men weer huiswaarts.

Nogmaals hartelijk dank voor deze gezellig dag.