Hamburgers eten....yummmmmm

30-05-2021

Mc Donalds Verslagen!!!!!

Wie er niet was heeft iets gezelligs en heerlijks gemist ..... en wat was het weer gezellig.

De faam van onze keukenstaf en waarschijnlijk ook de heerlijke geuren uit de keuken zorgden ervoor, dat vanaf 18.00 uur de leden binnen kwamen lopen.

In een mum van tijd was het clublokaal gevuld, Paul zorgde er voor dat er, op bescheiden volume, muziek te horen was.

Het thema van deze HF was "Hamburgers op Roger's style". Nou, daar kan de beroemde fast food keten, Mc Donalds, nog een puntje aan zuigen; wat waren ze lekker. Chapeau, koks.

We werden ook nog verrast door het bezoek van de kleinzoon met eega         van Ansje van Brandenburg, met hun schattige dochtertje, dus Ansje's             achter-achter kleinkind.

Ook kwam er een echtpaar, die wij hadden ontmoet in de Vlaamse club. Van Liz hadden ze gehoord dat we zo'n leuke Nederlands/Vlaamse club hebben.

Ze kwamen polshoogte nemen; ze werden door Liz voorgesteld aan de Voorzitter en de Secretaris en kwamen gezellig bij ons aan tafel zitten. We kregen de sterke indruk dat ze het prima naar de zin hadden. Ze zitten in het proces van overweging, hoe hun tijd tussen België en Calpe te verdelen. Wellicht hebben we er straks 2 nieuwe leden bij!

De stemming was opperbest. Danny kwam handen te kort om de dorstige kelen gesmeerd te houden en de dames liepen driftig heen en weer met de hamburgers.

Doordat de hamburgers met brood en frieten, een ander prijsniveau had, deed Liz goede zaken; ze verkocht heel wat consumptie bonnen.

Toen wij om 21.00 uur vertrokken, waren er nog veel leden die geanimeerd met elkaar zaten te babbelen.

Danny, Roger en zijn onvolprezen keukenstaf, bedankt weer voor deze geslaagde ´culinaire´ HF.

Don Fredrikz