Kom maar op met die afwas!!!

24-04-2021

Zoals jullie ongetwijfeld weten hebben we een fantastisch team vrijwilligers die er iedere keer weer voor zorgen dat we ons ´natje en droogje´ krijgen.

De laatste tijd wordt er druk gekookt en heerlijke maaltijden opgediend, dat heeft voor hen echter ook een keerzijde want als wij met onze volle buikjes de deur uitrollen staat er nog een berg borden etc. die grotendeels met de hand moet worden afgewassen.

Daarom zijn we blij jullie te kunnen vertellen dat afgelopen week de ´machine-family´ is uitgebreid met een heuse professionele afwasmachine!

Afgelopen dinsdag heeft Paul de Gruyter ervoor gezorgd dat een plaatsje werd gecreëerd in onze keuken voor deze nieuwe aanwinst door de kasten en het werkblad aan te passen. De volgende dag heeft Bas van der Kooij alles op professioneel wijze aangesloten....heren bedankt daarvoor!

De vuile vaat kan nu snel worden weggewerkt...in het maschien...laten draaien...en hop schoon in de kast! Dat is een stuk sneller en makkelijker, zo kunnen zij gezellig samen met ons nagenieten van een geslaagd evenement!