Laatste dag van de Spaanse lessen seizoen 2018-2019

29-03-2019

Het jaar Spaanse lessen zit er weer op. Iedereen praat nu al een klein mondje Spaans. Het is vooral te danken aan de enthousiaste en tomeloze inzet van onze lerares Irene. 

Wij zijn haar allemaal dankbaar dat ze ons iedere week opnieuw verrast met haar originele aanpak en dit zowel voor de beginners als ook voor de gevorderden. Om dit te bekronen gingen we allemaal samen eten. 

We moesten deze keer niet ver lopen want tegenover ons clublokaal reserveerden we in de Makarpi. We waren met 35 personen en het restaurant was alleen voor ons gereserveerd. De hele zaak werd door de leerlingen ingenomen en het uitgelaten gebabbel kabbelde door de gezellige bistro. 

Dank zij de ruimte die we hadden om te bewegen, konden we ook aan andere tafels zitten om een praatje te maken. We leerden elkaar weer wat beter kennen. Irene werd in de bloemetjes gezet door Caroline en ook kreeg zij een mooi cadeau, vergezeld met heel veel lieve, lovende woorden. 

Van alle leerlingen kreeg ze een welgemeend verdiend applaus. Het eten zelf streelde nadien ons gehemelte en je kon tussendoor eens lekker de benen strekken. De cava en de wijn en een heerlijk menu voerden ons naar een smakelijk einde van dit leerzame Spaanse lesjaar. Iedereen nam toen afscheid en we spraken de wens uit elkaar allemaal terug te zien in oktober. Irene zal er weer zijn voor ons , bezield, geestdriftig en gemotiveerd zoals altijd.

Bedankt Irene!

Ludo Cleiren.

Irene zelf gaf ons nog de volgende info mee:

Ik zie jullie allemaal heel graag volgend jaar weer terug in dezelfde of in de volgende klas. Laat me weten wie door wil schuiven naar klas 3.

Je weet ook dat er bij spijkerklasjes zijn (max. 9 personen) voor zowel groep 1, 2 en 3. Ze zijn al bijna vol, maar je mag altijd op de wachtlijst. Laat het me weten, maar het is pas in het volgend clubjaar in oktober.

De start van de cursus is vanaf 10 oktober tot 12 december. Je krijgt tijdig bericht, maar zet het alvast in je agenda!

Een hele fijne vakantie allemaal en kom gezond en wel terug