Live optreden Several Sounds 4 oktober 2019

18-09-2019

Voor aankondiging van het live optreden van de band Several Sounds

Vrijdag 4 oktober 2019 aanvang 16:30 uur 

Live optreden Several Sounds.

Start van het nieuwe clubseizoen. Een fantastische Happy Friday met het eerste live optreden van het nieuwe seizoen. We vliegen erin op de bekendste en populairste deuntjes van dit bijzondere muzikale trio. 

Het veelzijdig zangtrio Several Sounds met een repertoire van Nederlandstalige nummers, Spaanse liedjes, bekende ballades en zelfs jazz muziek scheppen op 4 oktober onze Happy Friday om tot een reuze gezellige belevenis . 

Bovendien hebben zij ook nog een geweldig repertoire uit de zestiger jaren. Dus voor elk wat wils. Zij wonen inmiddels al enkele jaren in Spanje en hun stemmen passen perfect in harmonie bij elkaar. 

Bij ieder optreden zijn de mensen laaiend enthousiast en er wordt dan ook uitbundig meegezongen en gedanst. Several Sounds vindt het erg belangrijk dat het publiek amusement beleeft aan hun muziek zodat zij zelf ook plezier beleven en met passie kunnen optreden. 

Wees er zeker bij en start het clubseizoen met een denderend life optreden van deze heerlijke groep. Met een nieuw elan het nieuwe clubseizoen starten samen met je vrienden en kennissen. 

Vertel het verder en kom op tijd want het loopt snel vol !