Minigolf...Goed nieuws !!!

06-10-2020

Start dinsdag 13 oktober 2020 om 11u30 Turmalina.

Er is veel tijd verstreken sinds Thea en Rinus Kruitbosch, nadat ze zo vele jaren de organisatie van Minigolf met veel toewijding binnen onze club uitvoerden, een einde moesten maken aan het promotor schap. Het was stil rond de vraag of Minigolf weer opgestart ging worden. Uiteraard hebben de Corona beperkingen hierbij een rol gespeeld maar ook was het moeilijk om een opvolger te vinden die met evenveel enthousiasme de organisatie op zich wilde nemen.

In de wetenschap dat er een grote groep leden van onze club is die de weg naar het maandelijkse rondje minigolf weten te vinden hebben Lothar Cnossen en Henk Bleeker besloten om te proberen, voorlopig als proef, wederom met Minigolf van start te gaan.

Zoals bekend spelen we iedere tweede dinsdag van de maand op het baantje bij Turmalina. We verzamelen daar om 11.30 waarna er een indeling wordt gemaakt om vervolgens om 12.00 uur van start te gaan. De kosten bedragen 2 euro p.p. voor het gebruik van de baan en die bijdrage graag afdragen bij inschrijven om 11.30 uur.

Een belangrijk en gezellig onderdeel van de midgetgolf dag was het gezamenlijk lunchen bij een restaurant in de omgeving. Echter.... gezien de onzekerheden i.v.m. het Coronavirus en de omstandigheid dat wij vermoeden dat, veel liefhebbers zich nog in Nederland of België bevinden hebben we besloten vooralsnog geen gezamenlijke lunch te reserveren.

Uiteraard is het een ieder vrij om na afloop in kleinere groepjes en op eigen initiatief ergens in de buurt te gaan lunchen.

Tot slot: De eerste minigolf dag is dus al snel n.l. Op 13 oktober a.s.

Verzamelen om 11.30 uur bij Hotel Turmalina, Kosten 2 euro p.p.

Lothar Cnossen : Tel. +34-678156977 e-mail: lotharcnossen@gmail.com

Henk Bleeker : Tel. +31-653165973 e-mail: chbleeker82@gmail.com