NIEUW!!!! FACEBOOKPAGINA NTCC

25-01-2019

Beste Clubleden,
Sinds vandaag hebben we een echte Facebookpagina geopend die op naam staat van de club. Voor deze pagina hoef je géén vriendschapsverzoek te maken. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de pagina kunt bereiken. Wat belangrijk is om de berichten die op de pagina worden gepubliceerd te kunnen ontvangen dien je eerst de pagina leuk te vinden. Er zijn verschillende manieren om de pagina te benaderen die hieronder worden beschreven.

1. Log in op je eigen Facebook account en type in de zoekbalk: Nederlandstalige Club Peñon de Ifach Calpe (zie hieronder)

2. Je kunt ook in de zoekbalk van de webbrowser het volgende intypen https://www.facebook.com/NTClubCalpe

Klik op aanmelden of een nieuw account maken. Wanneer je eenmaal bent ingelogd komt je op de pagina van de Nederlandstalige Club. Je ziet links op deze pagina de knop om de pagina leuk te vinden, druk hier op en voortaan krijgt je alle berichten in de meldingen van je Facebookpagina. Rechts ziet u een knop Groep bezoeken. Wanneer je hier op drukt kan je jezelf aanmelden voor de besloten groep van deze Facebookpagina die uitsluiten is bedoeld voor leden van de club. Voordat je wordt toegelaten wordt er gevraagd om je naam en lidmaatschapsnummer te vermelden. Uitsluitend leden met een volledig lidmaatschap komen in aanmerking. Binnen deze groep kunnen leden onderling met elkaar in contact komen en gegevens uitwisselen. Ook kan je lid worden door op de knop die hier rechts staat te drukken.

 
Het clubhuis van de NTCC
Besloten groep · 2 leden
Lid worden
Deze groep is uitsluitend bestemd voor leden van onze vereniging de Nederlandstalige Club Peñon de Ifach in Calpe.