Nieuwsflyer maart 2019

23-03-2019

Beste leden,

Het bestuur heeft besloten om een paar keer per jaar, wanneer er nieuwe dingen en /of evenementen zijn, een digitale Nieuwsflyer uit te geven. Voor u ligt het eerste exemplaar van deze digitale flyer. Voor diegene die niet beschikken over internet hangt er een inkijk exemplaar op het prikbord in het clubgebouw.

Wat kunt u vinden in deze Nieuwsflyer?

Zoals u gewend bent van de INFO vindt u ook hier steeds weer de laatste nieuwtjes van het bestuur en de promotoren met hun activiteiten.

Ook dit jaar is er een evenementenkalender; omdat nog niet alle evenementen op dit moment bekend zijn is het nog niet helemaal compleet. U wordt via de website en/of een email middels deze Nieuwsflyer op de hoogte gehouden. Op de website kunt de kalender voor het hele jaar bekijken. https://www.nederlandstaligeclubcalpe.nl/agenda-evenement-activiteit/

Het bestuur hoopt hiermee aan de wens van de leden tegemoet te komen.

Tevens heeft het bestuur een vraag aan alle leden; heeft u ook iets mee te delen of wilt u andere leden laten meegenieten met uw ervaringen, schroom dan niet om dit op te sturen aan de redactie van deze Nieuwsflyer. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier op de website: https://www.nederlandstaligeclubcalpe.nl/contact/ of als u dat gemakkelijker vindt stuur dan een e-mail aan: ntccalpe@gmail.com graag met als onderwerp "Redactie".

Namens het bestuur,

Robert Vroegop (redactie)