Promotor petanque tijdelijk niet beschikbaar

15-12-2018 17:55

Beste Petanque en overige leden van de NTCC,

Wellicht is het niet bij iedereen bekend maar de aankondiging van Desiré Staut, promotor van "Petanque", dat zijn vrouw Rita in januari 2019 wordt geopereerd en er een nieuwe schouder zal worden aangebracht heeft als gevolg dat zij beiden helaas verhinderd zijn om in de winterperiode 2018 - 2019 naar Calpe te komen. Mede ook gelet op het feit dat na de operatie nog een lang traject benodigd zal zijn voor fysiotherapeutische en revaliderende behandelingen.

Na goed overleg met Desiré betreffende de invulling van zijn activiteit door een van de (spelende) leden is een beroep gedaan op Georget en Peter Bax. Beiden hebben zich dan ook direct bereid gevonden om deze taak op zich te nemen hetgeen door bestuur en Desiré zeer wordt gewaardeerd. Hartelijk dank daarvoor.

Inmiddels heb ik van Georget en Peter te kennen gekregen dat zij met ingang van maandag 8 oktober 2018 zullen aanvangen met de petanque activiteit, die voorts elke week en tot eind maart 2019 gespeeld zal worden.

Ik hoop dan ook dat er weer een grote opkomst van deelnemers zal zijn en wens iedereen dan ook een hele fijne en sportieve petanque periode toe.

De Activiteitencoördinator,

Kees den Exter