Spaanse dag met paella, salsa demo, zanger en flamencogitarist uitgesteld tot nader bericht ...

10-03-2020

Spaanse dag met paella, salsa demo, zanger en flamencogitarist.

Een Spaanse dag die jullie allemaal doen beseffen in wat een heerlijk gastvrij, gastronomisch land wij nu leven en wonen. Met een heerlijk Spaans menu om te watertanden. Danny onze super barman, verwelkomt jullie met een verrukkelijke sangria als aperitief of met een niet alcoholisch drankje. Op de tafels staat er vers brood met aioli en pittige tomatensalsa te wachten op de hongerigen. Roger is op deze bijzondere dag onze serrano ham snijder. Jullie kunnen proeven van deze lekkerste Spaanse tapa, vers van het mes. We serveren een smakelijke paella mixta of paella con carne gemaakt met liefde en kunde  door Chrisje. Het dessert is een echte specialiteit "tarta de queso ". Dit alles in een ongeëvenaarde Spaanse sfeer met een live zanger en flamencogitarist Fran Flamingo.

 Als tussendoortje trakteren wij jullie op een wervelende salsa dans demonstratie van Patricia uit Colombia met Willy Pili onze salsa leraar.

 Een belevenis die je niet snel zal vergeten.Schrijf je vlug in voor een prijsje van 15 € voor al dat verrukkelijk lekkers in een typische Spaanse sfeer . Doe er zelf nog een schepje bovenop , kijk eens in je kast en kleedt je in een zo Spaans mogelijke outfit. Wie weet win je nog een leuke prijs! Wees er snel bij want zoals steeds op = op! Inschrijvingen stoppen op 3 april om 12u. Hasta luego y salud!


Op voorhand te betalen op rekening Banca March

IBAN: ES27 0061 0313 6700 0742 0115

BIC BMARES2M

met vermelding  Spaanse dag en naam van deelnemer(s)