SPAANSE LES

06-12-2022

Spaanse les

Hola todos!

De Spaanse lessen van de eerste 'cyclus' (van september t/m december) zitten er alweer bijna op. Qué lástima, ¿verdad?

Voor zowel Antonio als voor mij was het een heel avontuur, want beide stonden we voor het eerst voor de klas. En vanwege de grote belangstelling waren dat ook meteen flinke groepen van soms meer dan dertig studenten! Gelukkig zijn we clubleden onder elkaar en is het niet alleen hard werken om de Spaanse taal onder de knie te krijgen, pero también muy sociable y relajado.

Antonio heeft dat ook gemerkt, en heeft aangegeven met veel plezier door te willen gaan met de groepen gevorderden 2 en 3.

Ik ga ook door met de drie groepen beginners en iets-gevorderden (1A en 1B). Ik heb overwogen om nog een nieuwe beginnersgroep te beginnen in januari, voor overwinteraars en nieuwe leden die te laat kwamen voor de eerste cyclus, maar daar zie ik toch van af. Uiteindelijk zijn we hier allemaal para disfrutar nuestro tiempo en Calpe, y no (solo) para trabajar.

Op 12 januari a.s. beginnen we aan de 2e cyclus, die doorgaat tot 13 april.                                Details worden via e-mail naar alle studenten gestuurd.

Als er nog nieuwe studenten willen aanhaken, neem dan even contact met mij     bleys@ziggo.nl ; WhatsApp: +31650449091; Tel: +34672118940, dan kijken we of er plaats is, en of je (basis-)kennis van het Spaans voldoende is om de les te kunnen volgen. Dit geldt ook voor de gevorderdenklassen.

Clubleden die op de wachtlijst zijn geplaatst, benader ik via mail over het volgen van les vanaf januari en hebben voorrang bij plaatsing.

Os deseo una Navidad feliz, y que el año 2023 sea lleno de cariño, paz, bueno salud y ánimo para aprender español!😊

Mieke Bleys                                                                                                                                  Promotor Spaanse les