Speurneuzen opgelet, de tweede speurtocht is klaar! 

12-08-2019

"OP ZOEK NAAR XANADU"  

Het is zover: De Tweede speurtocht is klaar!!

" OP ZOEK NAAR XANADU"

Deze speurtocht voert u door de wijk Manzanera.....een wijk, waar je niet zo snel komt, maar die echt een bezoek waard is.

Je start op de Plaza Major, u weet wel, het plein met de zuilengangen, waar voorstellingen en andere aktiviteiten plaatsvinden.....

Volg de routebeschrijving en los de opdrachten op......let op de details!!

Er is een pauzeplek in deze speurtocht en die is pas geopend om 13.00 uur 's middags, vertrek dus ná die tijd. Op die pauzeplek moeten namelijk ook opdrachten gedaan worden.

Je krijgt met fraaie en vreemdsoortige gebouwen te maken.....we halen een stukje historie van Calpe naar boven.

Vergeet vooral niet om je fototoestel mee te nemen, want de uitzichten zijn prachtig!


De tochten zijn ook prima voor vrienden, kennissen en/of familieleden, die op bezoek zijn. Laat ze lekker een paar uurtjes wandelen en speurneuzen en aangenaam verrast worden door onze mooie leefomgeving .....daar kan geen pretpark tegenop. 

Even héél wat anders doen, soms zelfs 'n tikkeltje "out of the box.." Nieuwsgierig gemaakt? En wil je nu graag zo'n tocht op de kop tikken?

Dat komt goed uit, ze ( ook van de eerste tocht zijn er nog) zijn

te verkrijgen bij de promotor Jeanne Roovers en op andere dagen staan ze in de groene doos op de toog van de  club bar. Wel 2 euro in de kassa doen por favor, dank u.

De ingevulde deelnameformulieren kun je dan droppen in de speciale speurneuzen bus in het NTCC lokaal. Iedere 2 maanden maken we dan een winnaar bekend die hiermee een mooie prijs kan winnen. Laat je uitdagen en succes.

Ik wens jullie hele gezellige speurtochten toe!

Jeanne Roovers, officieel benoemd tot Speurneus