Speurneuzen......................opgelet!! 

12-08-2019

"De oude binnenstad van Calpe.............."

maar dan ánders

Natuurlijk hebben de meeste mensen het oude centrum van Calpe al eens gezien. Maar wat, als je dáár nu eens met andere ogen moet gaan rondkijken?

Ik heb namelijk een wandel-speurtocht samengesteld met zo'n 24 vragen en opdrachten, waarbij je goed moet speuren, rondkijken en veel moet letten op details. 

We starten en eindigen deze verrassende tocht bij het park L'Ermita op de Avenida Masnou.

Noteer je oplossingen op een apart papier, met je NTCC club lidnummer en je naam en dat gaat in een box op de Nederlandstalige Club, Calle Xaloc 14, Calpe. Iedere 2 maanden is er een trekking tussen de juiste antwoorden met een leuke prijs.

De tochten zijn ook prima voor vrienden, kennissen en/of familieleden, die op bezoek zijn. Laat ze lekker een paar uurtjes wandelen en speurneuzen en aangenaam verrast worden door onze mooie leefomgeving .....daar kan geen pretpark tegenop. 

Even héél wat anders doen, soms zelfs 'n tikkeltje "out of the box.." Speurneus deelname formulieren kun je verkrijgen vanaf 13 september 2019 aan de bar in het clublokaal voor de democratische prijs van € 2. 

De ingevulde deelnameformulieren kun je dan droppen in de speciale speurneuzen bus in het NTCC lokaal. Iedere 2 maanden maken we dan een winnaar bekend die hiermee een mooie prijs kan winnen. Laat je uitdagen en succes.

Ik wens jullie hele gezellige speurtochten toe!

Jeanne Roovers, officieel benoemd tot Speurneus