Klaverjasavond seizoen 2019 - 2020

12-08-2019

Beste klaverjas leden,

We gaan over niet al te lange tijd weer klaverjassen en wel op dinsdag 1 oktober. Wel doen we dat zonder mijn beste vriend Bart Boumans, een persoon waar ik samen veel klaverjasavonden mee heb verzorgd. 

Een jaar maar voor onze club en ja, het was wennen aan Bart zijn stemgeluid, maar die bracht ook gezelligheid in onze club en heel veel jaren hebben we de leiding gehad bij de club " los holandeses " in la Nucia.

Ook was Bart een stimulator van de vele reisjes naar Mojacar, waar hij op de maandag morgen het jeu de boules verzorgde met straffe hand, maar waar veel plezier aan werd beleefd door hen die mee deden aan het spel en als we aankwamen in het hotel en samen een pilsje namen aan de bar dan was het steeds weer dat Bart zei: "Henk het is net thuis komen zo ieder jaar".

Uk wensen wij heel veel sterkte toe en hopen nog heel vaak met haar te mogen kaarten in de club! Voor mij en Dini is het een groot gemis en zonder Bart is het voor mij ook gedaan met het leiding geven aan onze klaverjasavonden. Daarom een oproep aan hen die dit zouden willen overnemen en dit kan je op de eerste klaverjas avond kenbaar maken aan mij of eerder.

De eerste avond zal Christel als gastvrouw optreden, maar wel eenmalig en deze avond zal ook eenmalig door Henk Beije worden verzorgd.
Maar het leven gaat door en er zullen wel een paar mensen zijn die de klaverjas avonden willen verzorgen want we hebben een mooie klaverjasclub en die gaat nooit verloren.

Tot 1 oktober en dan kunnen we de degens weer kruisen in het edele spel "klaverjassen", tot dan!!

De promotor, Henk Beije.