Een berichtje van onze sponsoren

25-06-2020

Gelukkig, alles wordt weer een beetje 'normaler'. Wederom is het gezellig druk op straat, er zitten weer mensen op het terras en het leeft allemaal weer. Fijn

Voor velen van ons is het geen gemakkelijke tijd geweest en dat geldt ook zeker voor een aantal van onze sponsoren. De afgelopen tijd waren voor veel ondernemers een behoorlijke uitdaging.
Een aantal van onze sponsoren wil u graag laten weten dat zij nog steeds voor u klaarstaan en hebben een boodschap speciaal voor de clubleden.

BinckBank tijdens en na de coronacrisis

Al voor er sprake was van een lockdown in Europa, kregen beursexperts Taco, Martin en Kaspar tientallen telefoontjes per dag van beleggers. De beurskoersen gingen fors onderuit en mensen hadden veel vragen. "We maakten lange dagen om iedereen te woord te staan. Eerst vanuit kantoor en daarna vanuit huis" aldus directeur Kaspar Huijsman.

Inmiddels werkt een deel van het personeel weer vanuit kantoor. "Het blijft druk, de paniek is voorbij, veel mensen zien juist nu kansen op de beurs. Wij helpen hen met het opzetten van een strategie die bij hun wensen en mogelijkheden past" vertelt Kaspar. Op de site binckspanje.com en op facebook staan regelmatig updates over de stand van zaken op de beurs zodat beleggers altijd over voldoende informatie beschikken.
Op dit moment gebeurt alles nog via de telefoon, skype of mail maar het is de bedoeling dat we na de zomer weer naar de Costa Blanca komen!
Voor vragen kunt u contact opnemen met +34 952 924 011 of een mail sturen naar info@binckspanje.com

Woontrend Costa Blanca is ook weer aan het werk!


Wist u dat bij Woontrend Costa Blanca...?
-De PVC click vloeren 100% waterproof zijn en probleemloos over bijna alle vloeren gelegd kunnen worden!
-Ze een antislip toplaag hebben.
-Al onze topproducten uit Holland en België geleverd worden, met 10 jaar tot levenslang garantie.
-Probleemloos over vloerverwarming of koeling gelegd worden.
-Wij dealer zijn van Vivafloors, Berry Alloc en Bodiax.
Bel Cees 0034 634340438 voor openingstijden showroom of een afspraak bij u thuis. Of stuur een e-mail naar info@woontrendcostablanca.eu

Cobat

We hopen dat u en uw familie gezond en wel zijn in deze vreemde tijden. Zoals u waarschijnlijk wel weet, is ons kantoor enkele weken gesloten geweest, maar nu zijn we er weer klaar voor om u op een veilig manier te begroeten, hetzij voorlopig enkel op afspraak!U kunt ons ook bereiken via www.cobatcostablanca.com, via Facebook, info@cobatcostablanca.com en uiteraard telefonisch 0034 / 620 146 993.

We doen ons best om iedereen tegemoet te komen, dus we zullen de door de gezondheidsautoriteiten aanbevolen richtlijnen volgen om onze medewerkers, huiseigenaars en klanten zeker veilig te houden! 

Sat4U

SAT4U wenst iedereen veel sterkte en gezondheid in deze vreemde tijden! En ondanks deze lastige periode, zijn wij gewoon bereikbaar voor problemen met uw TV ontvangst.
Maar ook voor nieuwe aansluitingen en een goede stabiele internet verbinding staan wij voor u klaar! U kunt ons bellen: 965020069, whatsappen: 672567891 of emailen: info@satlanucia.com
En voor de laatste nieuws en ontwikkelingen volg ons op Facebook! 

Na een toch wel redelijk onverwachte sluiting, met de bij iedereen intussen wel bekende en veel besproken gevolgen voor vele of zoniet bijna alle branches/ondernemers, zijn wij in mei uiteraard geheel volgens de richtlijnen wat betreft veiligheid e.d. opengegaan.

Deze periode was logischerwijs natuurlijk veel rustiger dan we normaal gesproken gewend zijn. Dit zal denk ik niet zomaar van de een op de andere dag veranderen. Wel hopen wij dat met het open gaan van de grenzen het tourisme wat op gang gaat komen. 

Uiteraard wensen wij iedereen een hele goede gezondheid, en als we met z'n allen ons koppie erbij houden moet een mooie zomer cq nazomer toch wel tot de mogelijkheden behoren.
Wij hopen jullie snel weer te mogen begroeten in ons restaurant of lekker op ons terras.

Team El Toro