Veranderingen op de website

08-10-2018

Hola Clubgenoten,

We zijn steeds bezig om het u gemakkelijker te maken om de artikelen op de website te kunnen vinden. Daarom hebben we een ingrijpende verandering gemaakt aan de keuzebalk.

Zoals u kunt zien zijn er twee nieuwe keuzes bijgekomen. 1. zoeken en 2. weekagenda. Nu was de weekagenda niet geheel nieuw, deze vond u eerst onder de keuze "activiteiten". Toch hadden diverse leden moeite om de juiste onderwerpen te vinden en daarom hebben we deze nu in de startbalk geplaatst.

Sinds kort kunt u ook binnen de website zoeken naar een artikel of bericht. Misschien weet u hoe het bericht heet of u weet waar het over gaat. Type dan de zoekopdracht in en druk op enter. Binnen een tiende van een seconde krijgt u het resultaat op het scherm. Tijdens het zoeken wordt gebruik gemaakt van de Google-zoekmachine en daarom ziet u eerst zoekresultaten met adverteerders. Vindt u dit vervelend, installeer dan een ad-blocker op uw laptop/pc/tablet en deze advertenties zullen niet meer worden getoond.

Het laatste nieuws is niet veranderd, dit kunt u nog steeds benaderen door op Nieuw(s) te klikken maar wel is de volgorde van de submenu's veranderd.

1. Van de bestuurstafel 2.Nieuw(s) van de promotoren 3. Wat zeggen de leden 4.Gewoon iets nieuws 5. Van de redactie 6. Informatie Algemeen.

Keuze 6 is weer in verschillende subkeuzes onderverdeeld zoals de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.

Wilt u een overzicht van de activiteiten en de bijbehorende promotoren, dan klikt u nog steeds op "Activiteiten". Verder vindt u onder "Activiteiten" alle door de club georganiseerde activiteiten in alfabetische volgorde. Klik op de activiteit waarover u meer wilt weten en u wordt automatisch doorverwezen. Bij de meeste activiteiten vindt u nu ook een inschrijfformulier.

Onder het ledengedeelte hebben we het submenu "geregistreerde leden" vervangen door "vergrendelde berichten". In de rubriek vergrendelde berichten staan nu alle berichten die uitsluitend voor geregistreerde leden te benaderen zijn en u vindt ze nu allemaal op een en dezelfde plek.

Onder de rubriek "meer pagina's" vindt u nu het speciaal voor de leden beschikbare Te koop / Gevraagd.

Dit waren de veranderingen op de website; we hopen dat u de berichten en /of artikelen beter kunt vinden. Heeft u nog suggesties voor verbeteringen van de website stuur dan een bericht naar de redactie door gebruik te maken van het contactformulier.

Veel leesplezier, de Redactie.