vrijdag de 13e

01-09-2019

Het is zover, vrijdag de 13e....... OPENING vernieuwde club met prachtig ingerichte bar.

Op vrijdagmiddag de 13e september 2019, voor vele een datum vol bijgeloof, werd de vernieuwde club met zijn prachtig ingerichte bar geopend.

Het weer zat niet echt mee, soms kwam het met bakken uit de hemel, maar ondanks dat, velen van jullie lieten zich daardoor niet tegenhouden. Het was een gezellige drukte.

Op deze dag werd ook het nieuwe betaalsysteem ingevoerd. Voor € 10,-- kon je een kaart kopen met daarop 8 consumpties. In de club hangt een prijslijst aan de muur en op elke tafel staat een prijskaart, zo kan je meteen zien wat er besteld kan worden en wat de prijs er van is.

Misschien is het even wennen, de prijzen staan nu vermeld in X. Voor elke consumptie wordt duidelijk aangegeven hoeveel X een consumptie kost. De meeste zijn slechts 1 X.  De kaarten konden worden aangeschaft bij Anne Derksen. De verkoop van de kaarten verliep goed.

Aan de bar werden heerlijke wijnen en andere dranken geserveerd door barman Danny Deckx. Voor het eerst konden er ook diverse snacks, broodjes en versnaperingen worden gekocht, dit alles was in handen van Rodger van Emrik en zijn assistente Irma de Jong. Samen zorgden zij goed voor de inwendige mens.

Jammer van de muziek, die was helaas niet te horen. Niemand had er echt verstand. Hoe moet je het geluid van de televisie op de versterker aansluiten, er waren nog enkele leden die hun best deden om het alsnog voor elkaar te krijgen, maar helaas, volgende keer beter.

Vele leden zagen elkaar weer voor de eerste keer, er werd dan ook weer heel wat geknuffeld en gekust. 

Volgende vrijdag de 20e september 2019 is er weer een Happy Friday en dan is het party time in onze club. Deze happy Friday traditie wordt magistraal ingezet door de "Toppers".

Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger vieren nogmaals op grootse wijze de Royal Night of Disco en dit op het grote TV scherm via de beamer.

Kom naar de club voor het grootste en gezelligste zangfeest ooit. Meezingen en swingen, drie uurtjes, op de allergrootste hits, met gastoptredens van Robin S. en Rick Ashley en vele anderen. Beleef dit uniek concert in onze gezellige club tussen vrienden en zing uit volle borst mee en dans lekker rond. Aanvang 16:30 uur.

Graag tot ziens. De Organisatie Evenementen.

Voor hen die er niet bij waren, hieronder een fotoreportage gemaakt door Nancy Vervoorn.