Toppers in Concert op 20 september 2019

01-09-2019

Nog maar een paar nachtjes slapen.......

De arena topper sfeer in de club. Op 20 september is het party time in onze club. De happy Friday traditie wordt magistraal ingezet door de "Toppers". Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger vieren nogmaals op grootse wijze de Royal Night of Disco en dit op het grote TV scherm via de beamer. 

Kom naar de club voor het grootste en gezelligste zangfeest ooit. Meezingen en swingen, drie uurtjes, op de allergrootste hits, met gastoptredens van Robin S. en Rick Ashley en vele anderen. Beleef dit uniek concert in onze gezellige club tussen vrienden en zing uit volle borst mee en dans lekker rond. Een lekker glaasje in onze vernieuwde club en een echte "Made in Holland" sfeer via ons groot TV scherm doen je een onvergetelijke namiddag beleven. 

Bij deze Happy Friday kun je ook kennismaken met ons nieuw bar-systeem. Je kunt vanaf nu drankkaarten kopen aan 10€ voor 8 consumpties. Je kunt vanaf nu ook lekkere hapjes bestellen voor de eerste honger. De prijzen vind je in de club en laat je verrassen door de vele nieuwigheden. Wees erbij en welkom in het nieuwe fantastische seizoen van onze club! 

Een top sfeer om te starten, de hipst geklede man of vrouw in disco outfit krijgt een mooi prijsje