Wandeling Senija.

01-12-2019

Het plan is om op 17 december in de buurt van Senija te gaan wandelen.We beginnen in het dorp en starten met een klimmetje langs de berg die achter Senija ligt.

Bovenop staat een kruis, maar zo hoog komen we niet. We laten het kruis rechts van ons en lopen de berg langs richting Lliber. We lopen voornamelijk over goed begaanbare geiten-paden door de prachtige natuur tot we een stuk asfaltweg bereiken. Deze weg verlaten we alweer na een paar honderd meter om weer de kampong in te wandelen. We lopen tussen de wijngaarden en onder de olijfbomen door terug naar Senija. De wandeling is ongeveer 7 a 7,5 kilometer lang en voor de meesten van ons goed te doen hoor. Dus wandelschoenen aan en samen op pad.

Na de wandeling gaan we uiteraard weer lunchen samen. Omdat er in Senija geen gelegenheid is die ons kan hebben gaan we hiervoor naar Jalon naar Velosol aan Calle Iglesia 14 te Jalon.

Hier word ons voor € 17,00 p/p weer een drie gangen keuze-menu geserveerd compleet met een glas wijn of andere licht alcoholische versnapering.

Ik zou iedereen die nog in Spanje is en van wandelen houd aanraden om mee te gaan. Daarna komt de kerst op ons af met de nodige schrans en drinkpartijen. Dit zou wel eens de laatste gelegenheid kunnen zijn om hiervoor nog een beetje conditie op te doen.

Dus kom wandelen op 17 december om 9:30 verzamelen in het clubgebouw.

Uw wandel-coaches, Marianne en Martin.