Wat doe je als het zo warm is?

15-12-2018 17:57

Het is de laatste tijd toch wel heel erg warm en ja wat doe je dan zo de hele dag? Daar is wat op gevonden, je staat 's-morgens vroeg op en dan ga je heerlijk met z'n twee de zee op. Heerlijk lekker uitwaaien.

Weet je wat dan ook zo mooi is, je ziet de kust van Calpe, Benissa, Moraira, Altea, Albir en Benidorm eens van een andere kant. Ja, inderdaad vanuit de zee. Hoe prachtig is dit.

Samen eerst even lekker met volle vaart over de zee crossen en dan weer even op de plaats rust. Heerlijk dobberen over het water en genieten van de stilte, de rust en de natuur. Soms is de zee glad en dan weer wat ruwer, zo blijft het spannend.

Zo kom je de dag wel door, heerlijk varen en genieten. Ik ben er blij mee dat ik dit mag meemaken en dat we zo heerlijk kunnen genieten. Tussen door een hapje en een drankje om er bij te blijven. Uiteraard moet je wel goed insmeren want voor je het weet ben je verbrand. Nou factor 50 is ideaal.

Nadat we enkele uren hebben gevaren gaan we terug naar huis en daar duiken we nog even in het zwembad om bij te komen en de spieren te strekken. Zo kom ik mijn zomer wel door.

Oja, wil je nog weten wie wij zijn? Bekijk en luister het filmpje eens goed, je komt er wel achter. En dan nog de verrassing van de dag, een heuse waterval. Die staat onder de fotogalerij.

Lang de kust van Calpe naar Benidorm

door Robert Vroegop

Wie volgt met zijn zomerse beleving? Stuur het naar de redactie.