Wij zijn opzoek naar jou!!

27-07-2018

Naar wie zijn wij opzoek?

De redactie is opzoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Facebook-pagina te beheren en onderhouden. U wordt dan de moderator van de groep(en) van de Facebook-pagina. Tevens is de redactie opzoek naar mensen die interesse hebben om als back-up te fungeren voor het onderhouden van de website. Schroom niet want zo moeilijk is dat niet,
Robert Vroegop zal u de kneepjes van het vak bijbrengen. Denkt u dat u hier iets kan bijdragen aan het wel en wee van de digitale snelweg van onze club en heeft u leuke ideeën dan hoopt de redactie dat u durft in te stappen.

Hoe neemt u nu contact met ons op?

Stuur een bericht via het contact formulier en schrijf hierin wat u zo al kan en wilt. Natuurlijk kunt u ook gewoon een e-mailbericht sturen naar het mailadres van de club: ntccalpe@gmail.com met als onderwerp "redactie-facebook" / "back-up website".

Met belangstelling kijken we uit naar uw aanmelding en we hopen dat we dan binnen niet al te lange tijd een afspraak met u kunnen maken. Wie weet kunnen we binnen een niet al te lange tijd samen een mooie digitale wereld instappen.

Het redactie team.