Wij zijn opzoek naar jou!!

16-12-2018 14:50

Naar wie zijn wij opzoek?

De redactie is opzoek naar enthousiaste leden die zich willen inzetten om een Facebook-pagina op te zetten, te beheren en te onderhouden. Je wordt dan de moderator van de groep(en) van de Facebook-pagina. 

Eveneens is de redactie opzoek naar leden die interesse hebben om als back-up te fungeren voor het onderhouden van de website. Schroom niet want zo moeilijk is dat niet, Robert Vroegop zal je de kneepjes van het vak bijbrengen. 

Denkt je dat je hier iets kan bijdragen aan het wel en wee van de digitale snelweg van onze club en heb je leuke ideeën dan hoopt de redactie dat je durft in te stappen.

Hoe neemt je nu contact met ons op?

Stuur een bericht via het contact formulier en schrijf hierin wat je zo al kan en wilt. Natuurlijk kun je ook gewoon een e-mailbericht sturen naar het mailadres van de club: ntccalpe@gmail.com met als onderwerp "redactie-facebook" / "back-up website".

Met belangstelling kijken we uit naar jouw aanmelding en we hopen dat we dan binnen niet al te lange tijd een afspraak kunnen maken. Wie weet kunnen we binnen een niet al te lange tijd samen een mooie digitale wereld instappen.

Het redactie team.