Wijziging voor de ledenadministratie

26-07-2018

Beste leden,

De ledenadministratie is druk bezig geweest om uw gegevens zo volledig en goed mogelijke te administreren om een administratie te hebben die up to date is. Natuurlijk is er een kans dat om de een of andere reden uw gegevens niet juist vermeld staan in de administratie en dat er dus een aanpassing zal moeten worden gemaakt.

Om verdere vergissingen te voorkomen heeft de administratie een wijzigingsformulier op de website geplaatst waar u uw juiste en/of nieuwe gegevens kunt invullen. Zodra u het formulier heeft verzonden krijgt de ledenadministratie het wijzigingsformulier om de ingevulde gegevens zo spoedig mogelijk te kunnen aanpassen in de administratie.

Hoe kunt u ons helpen uw gegevens te controleren?

Alle leden die een volledig lidmaatschap hebben, staan in de Ledenlijst van seizoen 2017 - 2018. Deze kunt u bekijken op de website of downloaden.

Deze lijst staat op alfabetische volgorde op Achternaam. Zoek uw naam op en kijk of de gegevens nog kloppen. Mocht u ontdekken dat uw gegevens niet juist zijn dan verzoeken wij u vriendelijk om de juiste gegevens via het wijzigingsformulier aan ons toe te zenden. Dit formulier kunt u hier vinden:

https://www.nederlandstaligeclubcalpe.nl/wijzigen-gegevens/

U krijgt hiervan géén bevestigingsmail, maar op uw scherm verschijnt

"Dank U! Het wijzigingsformulier is succesvol ingediend".

Voordat u het formulier verzend kunt u het afdrukken door op de printknop te klikken. U dient u nog wel even de beveiligingsvraag te beantwoorden.

Wij danken u voor de moeite. Met vriendelijke groet, de ledenadministratie.