WORKSHOP PINTXOS MAKEN

16-06-2021

Wat is nu eigenlijk een Pintxo?

Een pintxo is een typisch gerecht uit het Spaanse País Vasco (Baskenland) en is een sneetje stokbrood (rebanada de pan) met daarop verschillende ingrediënten zoals vlees, vis, salades, groente of combinaties.

Het typische van de pintxo is het broodje met daarop de ingrediënten en dan een stokje (palillo) erop.

Waarom vertel ik jullie dit...…                                                                                  Wel....omdat we op Happy Friday 25 juni om 13 uur weer een kookworkshop hebben met ´ons Irma´ en daar gaan wij Pintxos maken!

We maken die in eerste instantie voor onszelf, de deelnemers, maar we vonden het een leuk idee om er meer te maken die dan na 18 uur op deze HF verkocht worden als hapje bij de borrel.

De opbrengst hiervan komt dan ten goede aan de club.

Je kunt je opgeven via het volgende email adres: heleenvandermeer11@hotmail.com

Je krijgt dan een bevestiging van je inschrijving en verdere informatie.

De workshop kost €10 pp en er zijn nog een plaatsen dus wees er snel bij!