LIEF EN LEED

Lief en Leed

03-04-2020

De titel zegt het al. Op deze pagina kunnen we iemand feliciteren, condoleren of geluk wensen. Stuur een berichtje via de mail en we plaatsen uw bericht op deze pagina.


Van de heer Mark Overmeer ontvingen wij het bericht dat zijn stiefvader Jan Kramer op 17 juli 2020 is overleden. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Heeft u behoeft om de familie te condoleren dan kan dat via email naar Mark@Overmeer.net


Claire de Klerk

Helaas heeft ons het bericht bereikt dat Claire de Klerk, echtgenote van Henk de Klerk, eind mei is overleden. Zij waren lange tijd lid van onze club.
Claire is rustig ingeslapen. Enige tijd geleden is zij gevallen en heeft daarbij een schouder en heup gebroken.
Daaraan is ze met goed gevolg geopereerd maar tijdens de revalidatie in het ziekenhuis werd ze waarschijnlijk besmet met het coronavirus wat haar noodlottig is geworden.
Aanstaande woensdag is de uitvaart plechtigheid.
Wilt u de familie condoleren dan kunt u een bericht sturen naar: cecimar@ziggo.nl

IN MEMORIAM

DOOR JELLE WITMAAR

Op 15 mei 2020 is ons oud lid Miep den Ouden op 91-jarige leeftijd overleden.
Miep is 30 jaar lang lid geweest van onze club. Zij was met haar altijd vrolijke en spontane karakter geliefd door vrijwel iedereen. Zij was samen met Roza Rood jarenlang promotor van het minigolf. Zij is ook enige tijd secretaris geweest. Haar favoriete activiteiten waren tafeltennis, tennis en bridge. Haar sportieve prestaties werden in 1998 bekroond met de titel Club Sportvrouw van het jaar. Bij het tafeltennis werd ze de "smashing lady" genoemd.
Zes jaar geleden kreeg zij signalen dat het voor haar gezondheid wenselijk was om in een meer beschermde omgeving te wonen, waarop ze besloot naar Ciudad Patricia in Benidorm te verhuizen. Daar is ze onder goede zorgen rustig ingeslapen.
In oktober vorig jaar is ze resident geworden in Spanje en had ze haar geliefde Rotterdam voorgoed verlaten.
Het zal voor vele oudere leden een enorm verlies zijn.


Wegens de Corona omstandigheden zal de crematie in zeer beperkte kring plaats vinden.
Als het mogelijk is zal er nog een herdenkingsbijeenkomst worden georganiseerd in Ciudad Patricia te Benidorm.
Condoleren kan via Jos Mentink: josmentink@gmail.com