MiniGolf

Minigolf

Elke 2e dinsdag van de maand verzamelen wij om 11.30 bij de golfbaan bij het gebouw Turmalina Restaurant Amalfi in Calpe. 

Meestal zijn er tussen de 30 en 40 deelnemers en wij hopen ook u te mogen begroeten. Na het spelen is er gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd in een restaurant in de buurt.

Wat is minigolf?

Minigolf, ook wel midgetgolf genoemd, is een leuke recreatieve sport waarbij een parcours van achttien holes met zo weinig mogelijk slagen afgelegd moet worden.

De naam zegt het al: geen grote afstanden lopen of slaan maar het speciale balletje moet wel in het gaatje komen. En elke baan heeft zijn eigen hindernis in de vorm van een bocht, een heuvel of een looping. Natuurlijk zijn er een aantal spelregels. De promotor legt u deze graag uit op de minigolfbaan. En.... over de uitleg van de promotor is geen discussie toegestaan.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot en met de zondag voor de speeldag. Op het mededelingenbord in het clubgebouw hangt de intekenlijst voor zowel het spelen als de maaltijd .

Inschrijven via de website is (nog) niet mogelijk. Zo nodig kunt u zich telefonisch aanmelden bij de promotor.