MiniGolf

Minigolf

Elke 1e woensdag van de maand verzamelen wij ons om 11.30 uur bij de Brevis Minigolfbaan, gelegen aan de Calle Ciudad Real, 03724 in Moraira.

Na het spelen is er gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijke lunch.

Minigolf, ook wel Midgetgolf genoemd, is een leuke recreatieve sport waarbij een parcours van achttien holes met zo weinig mogelijk slagen afgelegd moet worden. De naam zegt het al: geen grote afstanden lopen of slaan maar het speciale balletje moet wel in het gaatje komen. En elke baan heeft zijn eigen hindernis in de vorm van een bocht, een heuvel of een looping. Natuurlijk zijn er een aantal spelregels.
De promotor legt u deze graag uit op de minigolfbaan. En......over de uitleg van de promotor is geen discussie toegestaan.
Hoe komt u daar?
Met eigen vervoer. Tracht onderling zoveel als mogelijk Carpooling met elkaar te regelen.

Inschrijven
Voor u deelname aan de Minigolf kunt u zich alleen en direct opgeven bij de promotor Kees den Exter middels het emailadres: kees@denexter.eu. Vermeld duidelijk uw naam, lidnummer, telefoonnummer en email adres. Uw inschrijving dient uiterlijk de vrijdag voor elke woensdag van de maand bij de promotor binnen te zijn. Dit in verband met de reservering bij de Minigolfbaan. Graag met gepast geld betalen aan de promotor in de Minigolfbaan 'Brevis" in Moraira.

Ik spreek niet alleen de wens uit maar reken er uiteraard weer, zoals vanouds, op een grote deelname van enthousiaste deelnemers.

Op voorhand mijn dank en ik hoop op uw welwillende medewerking.

Uw promotor
Kees den Exter
Tel. +31 653 174 333