Schildersclub en schilderslessen

Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

Els (van Wijnen) Gisolf heeft de leiding over de schildersclub en zij vertelt graag over allerhande technieken die worden toegepast. Om goed te kunnen schilderen heeft zij eerst lessen genomen. Inmiddels is zij al weer 9 jaar promotor van activiteit schilderen.

Eerst werd er op zijde geschilderd, nu is het voornamelijk op acryl en aquarel basis. Wel moeten alle schildersbenodigdheden zoals bv. kwasten en verf zelf aangeschaft worden.

Geregeld worden de schilderijen in de clubruimte geëxposeerd, maar ook worden ze voor een goed doel geveild.

Op vrijdag wordt er ook geschilderd de promotor van de schilderlessen is Gerrie Walman. Onder deskundige leiding van Anne Wittebol, die haar opleiding heeft zij genoten op het Grafisch Lyceum in Eindhoven, is toen als beroep designer geworden. Ondertussen heeft zij zich verder ontwikkeld in de schilderkunst en is zij onderwijl naar Lliber in Spanje verhuisd, waar zij een eigen atelier heeft. Ook hier geeft zij schilderlessen. Veel van haar schilderijen worden in Saint Tropez in Frankrijk verkocht.

Eigenlijk schildert zij alleen met acryl verf (zij noemt dit "toveren met acryl") als basis en dit resultaat kan met andere toepassingen, zoals gips of textiel verder uitgebreid worden. De cursus die zij geeft is, net zoals bij Els, voor beginners en gevorderden. Echter zij rekent € 10 per persoon voor lessen van 10.00 tot 13.00 uur.

Voor meer informatie over de lessen kunt u contact opnemen met Gerrie Walman. 

Tel: +34 636 201 123

Google Icons

printen