Spaanse lessen

Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

Het volgen van de Spaanse lessen is zeer populair in onze club. We hebben 2 klassen, oplopend in moeilijkheidsgraad. Groep 1 voor de beginner, groep 2 voor halve beginner.

Er zijn 20 lessen per groep, die worden gegeven in het clubgebouw op donderdag.

Groepen

groep 1: voor de beginner

groep 2: voor de halve beginner

Tijden

09.00 - 10.45 uur Irene van Zwieten

11.00 - 12.45 uur Irene van Zwieten

De lessen starten op donderdag 10 oktober 2019.


Gevorderden kunnen extern verder studeren. Inlichtingen bij de promotor Irene.

Ter dekking van de kosten wordt van de deelnemers een éénmalige bijdrage gevraagd van € 10 voor het volgen van alle 20 lessen in het clubjaar. Te voldoen aan de promotor bij de eerste les.

We werken op een moderne, speelse manier waarbij we via de computer en TV filmpjes gebruiken van Youtube en via App's die thuis bekeken kunnen worden en bestudeerd. We zingen Spaanse liedjes, waarbij de teksten op een groot TV scherm worden getoond.

Zo oefent u onmiddellijk al de uitspraak en raakt u vertrouwd met de klanken. Wij werken voor alle groepen met hetzelfde boek. Dit boek wordt in 4 seizoenen geheel behandeld en doorgewerkt. De oefenlessen daarin worden thuis gemaakt en ook zelf nagekeken met het bijbehorende antwoordenboek. Dit wordt niet door ons gecontroleerd en er zijn geen toetsen.

We gebruiken het boek van: Español Lengua Extranjera "Nivel Elemental" "Nuevo español 2000, met het bijbehorende antwoordenboek "Solucionario" en het oefenboek "Cuaderno de ejercicios".

Groep 1 hoeft nog geen boek aan te schaffen. De eerste 2 maanden zullen speels en vrijblijvend zijn om te ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zien. Pas in januari zullen we met het boek gaan werken. Zo heeft u 2 maanden de tijd om te besluiten of u al dan niet met de cursus verder wilt gaan.

De boeken zijn te verkrijgen in iedere libreria (boekhandel) Aan het eind van iedere cursus, die +/- 6 maanden duurt (20-25 lessen van 2 uur) kan iedereen door middel van een evaluatie (na iedere 5 hoofdstukken in het boek) zelf thuis kijken of de stof voldoende beheerst wordt om al dan niet door te stromen naar het volgende niveau.

Tot ziens dan maar? Hieronder staat een inschrijfformulier.

Irene van Zwieten E-mail: zwiet@hotmail.com

Online aanmelden Spaanse les

geef aan voor welke les(sen) u zich inschrijft

Vul onderstaand formulier volledig in. Indien niet van toepassing laat u deze velden dan leeg a.u.b. Alle velden met een * zijn verplicht. U kunt het formulier afdrukken voordat u het verzendt. Verstuur het formulier naar de promotor. 

Google Icons

printen