Weekagenda

Activiteiten Deelname aan alle activiteiten door leden en introducees is altijd voor eigen risico. Voor meer informatie over een activiteit klikt u op de foto. (Nog) niet alle activiteiten hebben extra info.

Zelf Beleggen of Laten Beleggen,

bij Alex zit u altijd goed.

             Alex Beleggerscentrum

Of u uw geld nu zelf wilt beleggen of het door ons laat doen: Alex zorgt dat het inzichtelijk, veilig en verantwoord gebeurt.

Via de gebruiksvriendelijke en bekroonde site beschikt u zelf met één muisklik over uw geld, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

U bent altijd van harte welkom bij Alex Beleggerscentrum in
Marbella, met of zonder afspraak. U kunt bij ons terecht voor het inleggen van een order, ruggespraak houden met een van onze beleggingsexperts of om de financiële dagbladen door te nemen. We organiseren regelmatig seminars en themabijeenkomsten in het Beleggerscentrum.
De openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur

Alex Spanje

Ons kantoor in Marbella is een ontmoetingsplek voor beleggers die in de buurt wonen maar ook elders in het land kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding. De medewerkers van Alex Spanje beantwoorden uw vragen via de telefoon, mail, Skype of een afspraak op een locatie naar uw keuze.

Alex & Binck
Alex is een dochteronderneming van Binck. Daarom kunnen we u ook de producten van Binck aanbieden. Natuurlijk kunt u ook voor alle ondersteuning voor bijvoorbeeld Binck Fundcoach of Pensioenbeleggen terecht bij ons team van beleggingsexperts.

Investment Academy
Beleggen is pas echt leuk als je over voldoende kennis beschikt. Daarom organiseert Alex Spanje regelmatig seminars en cursussen over de beurs en de economie. Bovendien nodigen we regelmatig gastsprekers uit zoals Janneke Willemse, Mathijs Bouman en Sem van Berkel.

Op onze site www.alexspanje.com vindt u alle informatie over Alex in Spanje en de evenementen die we bij u in de buurt organiseren.

Adres

Het Alex Beleggerscentrum
Urb. La Carolina, local N, Carretera de Cádiz, km. 179, 29602 Marbella, Málaga

Contact

E-mail: info@alexspanje.com 

Skype: alexspanje

Tel: +34 952 924 011       Mob: +34 697 235 675     Fax: +34 952 924 398

Tel: Nederland:                  +31 020 314 9852 (Taco) of +31 020 314 9854 (Martin)

Activiteiten in de zomermaanden