Yoga en meditatie                

Yoga voor iedereen met Luc van Immerseel.

Deze  tip komt wel uw geestelijke en lichamelijke gezondheid ten goede. Luc Van Immerseel geeft iedere week op maandagavond een weldoende les Yoga in het clubgebouw. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle Corona voorschriften. De lessen worden iedere week gegeven van 18u tot 19u30.

Luc is een leraar met een enorme bagage aan yoga kennis. Vermits hij zelf al op een gezegende leeftijd is, zijn de oefeningen voor iedereen doenbaar. Je innerlijk en je lichaam zal er veel energie en rust door vinden! Probeer het eens en kom eens vrijblijvend kijken of beter nog meedoen met de yoga club. 

We beginnen met Hatha yoga oefeningen. Hatha yoga staat voor balans. Balans zoeken en vinden in jezelf. Je houdt je lichaam soepel door oefeningen te doen. De oefeningen kunnen aangepast worden aan wat mogelijk is, dus iedereen kan meedoen. Er wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd te betalen aan de lesgever Luc 

Daarna mediteren we aan de hand van een geleide meditatie.

Neem een matje en een kussentje mee. Ook iets warms, sokken, een trui of dekentje, want als je lang stil zit of ligt kan je afkoelen.