Zingen

Voor de zomervakantie zongen we elke zaterdag met een grote groep enthousiaste mensen. Veel nummers die we soms allang vergeten waren zongen we weer uit volle borst mee. Na de stemopwarming beginnen we vaak met "de Colores"

Sommige liedjes worden door de leden uitgezocht omdat die zo mooi zijn. Zoals "de vlieger" en "save the last dance for me". Hieronder een voorbeeld van een gezellige middag.

Met de hele groep zongen we "california dreaming" de mannen zetten eerst in waarna de vrouwen beginnen met de hogere stukken. Dit lied deden we een aantal keren maar is nog steeds favoriet.

Na vele liedjes was het tijd voor een pauze en nadere contacten. Na de pauze werd weer verder gezongen met "het grote klutslied"en het "dorp"van Wim Zonneveld, "edelweis", "make you feel my love"van Adele. Het laatste lied was "eres tu"om met een goed gevoel en heel veel liedjes in het hoofd naar huis te gaan.

Aad en ik hebben veel plezier gehad met mensen die meezongen in ons kleine koortje. We hopen dat in het nieuwe seizoen meer mensen gaan meedoen want zingen is gezond!!

Het is niet moeilijk, je hoeft niets te leren of noten te kunnen lezen. We zingen vanaf het grote scherm waar de tekst op staat en de muziek komt uit de speakers. We zingen in groepsverband (dus geen solo's) In oktober gaan we weer beginnen. Iedereen is welkom.

Groeten Aad en Froukje Driessen