Activiteiten

Algemene informatie over de activiteiten

Winette Lahey,  activiteitencoördinator

mail: winettelahey.NVVC@gmail.com


Hieronder vindt u de vaste periodieke activiteiten van de NVVC voor het seizoen 2023/2024. U vindt meer informatie over de activiteit door op de betreffende tegel te klikken.

ZOMERPROGRAMMA

Zomer Biljart van 5 juni tot 30 sept op woensdag van 13:00 tot 16:30                                Aguafitness van 29 juni tot 28 sept op zaterdag van 10:00 tot 10:50                                Vrouwenkoor "Los Pajaritos" van 3 juli tot 25 september op woensdag van 14:30 tot 16:00

Maandag

Graag vragen wij uw speciale aandacht voor het onderwerp "aansprakelijkheid", zoals beschreven in art.3. van ons Huishoudelijk Reglement.

Artikel 3: Aansprakelijkheid:
1. Alle deelnemers doen geheel voor eigen risico mee aan activiteiten van de NVVC.
2. Vereniging, Bestuur, Promotoren en/of daartoe aangezochte leden en/of derden aanvaarden geen aansprakelijkheid en zullen nimmer aansprakelijk zijn voor schade aan persoon of goederen van leden en overige deelnemers aan verenigingsactiviteiten.

Eenieder wordt geacht over een dekking voor hulpverlening en medische onkosten te beschikken die ook dekking voorziet bij ongevallen tijdens meer risicovolle clubactiviteiten, zoals (berg)wandelingen, motor- en scootertochten etc.. Let wel: de meeste (reis)verzekeringen voorzien hierin niet standaard.

Gespecialiseerd in de regio: Calpe, Benissa, Altea, Moraira en omgeving. Costa Blanca Noord

Zowel bij aan- als verkoop, staan wij garant voor de volledige stap-voor-stap financiële en juridische begeleiding tot bij de notaris.

Wij werken enkel op afspraak,

tel: +34 620 146 993