Over ons

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

De club is opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten.

Zijn er in de zomer ook activiteiten?

Biljarten is een activiteit die het hele jaar doorgaat. 

NTCC heeft ook het zogenaamde "overzomeren" als activiteit. Het "overzomeren" bestaat onder andere uit de verschillende activiteiten  waaronder ook wekelijkse Happy Fridays  Deze activiteiten worden in de maanden mei,juni, juli en augustus georganiseerd. Vanaf half september start het wekelijkse programma. de meeste activiteiten vangen aan in oktober. NTCC streeft er naar om het ganse jaar rond leuke events aan te bieden.Alle info ontvang je wekelijks via de clubmail.

Wat kan ik er doen?


De club kent veel activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, mini-golf, biljarten, darts,schilderen, hobbyclub, petanque, minigolf, golf, salsa, bowling, yoga, speurneuzen, zingen en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de mossel dag, de verloren maandag en nog veel meer. De club heeft een goed gevulde bibliotheek. Elke super sunday en iedere happy friday kan men vrijblijvend binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Regelmatig worden de speciale activiteiten en gebeurtenissen vermeld op de website, clubmail, nieuwsflyer en Facebook " Het clubhuis van de NTCC".

HET BESTUURHans Vervoorn

Voorzitter

Klaas van Tulder

Secretaris 

Jos Elbers

PenningmeesterJan van der Meer

Financiën


Marie-Rose Kerstens

Organisator Evenementen

Anne Derksen

Algemene Zaken

Nadine Verrooten

Aspirant bestuurslid

Dirk Offenberg

Coördinator Promotoren en Activiteiten


Heeft u vragen aan of suggestie voor het bestuur, maak dan gebruik van het contactformulier.