Over ons

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe (NVVC)

De NVVC streeft er naar om het ganse jaar rond leuke events aan te bieden. Alle info ontvangen leden wekelijks via de clubmail. Daarnaast is er een Facebook pagina "het Clubhuis van de NVVC". Inschrijving voor activiteiten gebeurt doorgaans via de website. Vanaf juni 2022 betrekt de vereniging een magnifiek nieuw clubgebouw Horizonte aan de La Fossa Boulevard .

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

De club is opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten.

Zijn er in de zomer ook activiteiten?

Biljarten is een activiteit die het hele jaar doorgaat. 

NVVC heeft ook het zogenaamde "overzomeren" als activiteit. Het "overzomeren" bestaat onder andere uit de verschillende activiteiten  waaronder ook wekelijkse Happy Fridays  Deze activiteiten worden in de maanden mei,juni, juli en augustus georganiseerd. Vanaf half september start het wekelijkse programma. de meeste activiteiten vangen aan in oktober. NVVC streeft er naar om het ganse jaar rond leuke events aan te bieden.Alle info ontvang je wekelijks via de clubmail.

Wat kan ik er doen?


De club kent veel activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, mini-golf, biljarten, darts,schilderen, hobbyclub, petanque, minigolf, golf, salsa, bowling, yoga, speurneuzen, zingen en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de mossel dag, de verloren maandag en nog veel meer. De club heeft een goed gevulde bibliotheek. Elke super sunday en iedere happy friday kan men vrijblijvend binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Regelmatig worden de speciale activiteiten en gebeurtenissen vermeld op de website, clubmail, nieuwsflyer en Facebook " Het clubhuis van de NTCC".

HET BESTUUR

Hans Vervoorn

Voorzitter

Klaas van Tulder

Secretaris 

Jos Elbers

PenningmeesterRuud van Rijswijk

Gebouwen beheer

Jan van der Meer

Financiën


Marie-Rose Kerstens

Organisator Evenementen

Mieke van der Burg

Juridische Zaken

Nadine Verrooten

Bestuurslid

Dirk Offenberg

Coördinator Promotoren en Activiteiten


Heeft u vragen aan of suggestie voor het bestuur, maak dan gebruik van het contactformulier.