Over ons

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe (NVVC)

De NVVC streeft er naar om het hele jaar rond leuke events aan te bieden. Alle info ontvangen leden wekelijks via de clubmail. Daarnaast is er een Facebook pagina "het Clubhuis van de NVVC". De informatie voor inschrijving voor activiteiten en evenementen vindt u in de clubmail.

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

De club is opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse samenleving te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten. De leden respecteren elkaars overtuigingen en onthouden zich van discriminatie op welke grond dan ook.

Wat kan ik er doen?


De club kent veel activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, biljarten, darts,schilderen, hobbyclub, petanque, minigolf, golf, bowling, keramiek, line dansen, zingen en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de mosseldag, de verloren maandag. live muziek en nog veel meer. Met name op zondagen. Elke woensdag en vrijdag kan men vrijblijvend binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Regelmatig worden de speciale activiteiten en gebeurtenissen vermeld in de clubmail en de Facebookpagina " Het clubhuis van de NTCC".