Over ons

Wat is de Nederlandstalige Club Peñon de Ifach Calpe?

Opgericht 27 maart 1986

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

Heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten.

Hoe kan ik lid worden? 

U kunt zich aanmelden door het formulier in te vullen welke u op onze website kunt vinden. Klik op onderstaande link en u wordt door verwezen. Er zijn twee soorten lidmaatschappen, een volledig lidmaatschap en een tijdelijk lidmaatschap. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in. Aanmelden: Volledig Lidmaatschap.

Wat zijn de kosten?

Een volledig lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september van het volgende jaar. 

Contributie bedraagt € 52,50 voor 1 seizoen.

Er is ook een volledig lidmaatschap dat u kunt laten ingaan vanaf januari t/m 30 september. 

Contributie bedraagt € 40,00. Dit lidmaatschap is éénmalig, hierna dient u een volledig lidmaatschap af te sluiten. U komt ook niet meer in aanmerking voor een tijdelijk lidmaatschap.

Er is ook een volledig lidmaatschap dat u kunt laten ingaan vanaf mei t/m 30 september. 

Contributie bedraagt € 15,00. Dit lidmaatschap is éénmalig, hierna dient u een volledig lidmaatschap af te sluiten. U komt ook niet meer in aanmerking voor een tijdelijk lidmaatschap.

Het tijdelijk lidmaatschap is het hele jaar mogelijk. Contributie bedraagt € 15,00 per maand met een maximum van 2 maanden. (éénmalig)

Wat kan ik er doen?

De club kent de normale activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, mini-golf, biljarten, schilderen, hobbyclub, petanque, tafeltennis, minigolf, conditietraining, golf, line-dance, bowling, yoga, darten en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de bloesemtocht, de verloren maandag en nog veel meer. De club heeft een goed gevulde bibliotheek. Elke eerste zondag en tweede en vierde vrijdag kan men binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Regelmatig worden er speciale activiteiten en gebeurtenissen op de website vermeld.

Maak eens kennis met onze activiteiten en bekijk het winterweekprogramma.

Zijn er in de zomer ook activiteiten?

In de zomer staan de activiteiten op een laag pitje, veel leden gaan ´s-zomers terug naar België of Nederland. Biljarten is een activiteit die het hele jaar doorgaat. 

Sinds 2008 hebben we ook het zogenaamde "overzomeren" als activiteit. Het "overzomeren" bestaat onder andere uit de activiteiten; barbecue, wandelen, Happy Friday en champagne ontbijt. Deze activiteiten worden in de maanden juni, juli en augustus georganiseerd.