Over ons

Wat is de Nederlandstalige Club Peñon de Ifach Calpe?

Opgericht 27 maart 1986

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

Heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten.

Zijn er in de zomer ook activiteiten?

In de zomer staan de activiteiten op een laag pitje, veel leden gaan ´s-zomers terug naar België of Nederland. Biljarten is een activiteit die het hele jaar doorgaat. 

Sinds 2008 hebben we ook het zogenaamde "overzomeren" als activiteit. Het "overzomeren" bestaat onder andere uit de activiteiten; barbecue, wandelen, Happy Friday en champagne ontbijt. Deze activiteiten worden in de maanden juni, juli en augustus georganiseerd.

Wat kan ik er doen?

De club kent de normale activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, mini-golf, biljarten, schilderen, hobbyclub, petanque, minigolf, golf, dance, bowling, yoga, speurneuzen, zingen, vrij-gezellig en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de bloesemtocht, de verloren maandag en nog veel meer. De club heeft een goed gevulde bibliotheek. Elke super sunday  en iedere happy friday kan men vrijblijvend binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Regelmatig worden de speciale activiteiten en gebeurtenissen vermeld op de website, clubmail, nieuwsflyer en Facebook " Het clubhuis van de NTCC" .

Maak eens kennis met onze activiteiten en bekijk het programma boekje met alle nuttige info.