Bergwandeling met lunch

PROMOTOR
Martin Florusse met als rechterhand Patrick Swerts en hulp-hondje Nele
ntccwandelen@gmail.com
Tel: +31 624895632BERGWANDELING MET LUNCH ELKE 2 WEKEN OP DINSDAG


Beste wandelaars,

Vanaf 1 oktober tot 31 mei organiseren we elke 2e en 4e dinsdag van de maand, wandelingen in de omgeving van Calpe. 6-10 km, 2 á 3 uurtjes wandelen, liefst in de bergen, bergpaadjes en met wat hoogteverschillen.
Een stevig stuk wandelen door de dalen en de bergen van de mooie natuur rondom Calpe. Daarna ook vergezeld van een gezamenlijke lunch in een van de restaurants bij voorkeur in de buurt van waar de wandeling heeft plaatsgevonden. Deze worden georganiseerd door Martin Florusse en Patrick Swerts.
We verzamelen direct bij het beginpunt van de wandeling. Bij de aankondiging van de wandeling in de clubmail en in de NVVC-Wandelen WhatsApp groep vertellen we waar we gaan wandelen, hoeveel km, hoogteverschillen en andere relevante informatie over de route en wandeling. Indien je aan deze WhatsApp groep toegevoegd wilt worden, geef dat dan door aan een van de promotoren.
Mee-wandelen en lunchen kan alleen bij aanmelding. Per wandeling wordt gekeken hoeveel wandelaars er mee kunnen, afhankelijk van de soort, route en zwaarte van de wandeling. Het aantal zal meestal rond de 35 wandelaars liggen.
Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kom je op een reservelijst. Bij afmeldingen kijken we op deze lijst of de eerstvolgende alsnog mee wil. Bij de eerstvolgende nieuwe wandeling hebben de wandelaars op de reservelijst voorrang bij inschrijven.
We hebben een eigen website ontworpen. Deze website publiceert de wandelingen voor de groep bergwandelen met lunch! Tevens is de lijst met deelnemers voor iedereen zichtbaar onderaan de betreffende wandeling.
Het is verstandig om goede wandelschoenen aan te trekken, water mee te nemen en evt. kleine snack. We reserveren vooraf een restaurant, wat qua prijs redelijk is en in de buurt van de te lopen route ligt. Indien je niet meegaat met de wandeling, maar wel wil mee-eten, b.v. als je partner wel mee wandelt ben je uiteraard van harte welkom.
Een of twee dagen voor de wandeling sturen we aan de deelnemers de exacte locatie voor het verzamelen en welk restaurant we gaan eten. 

Veel wandelplezier!
Bij vragen of andere zaken kan je een mail sturen naar ntccwandelen@gmail.com of WhatsApp Martin +31624895632